La JNC demana també la dimissió de Ballesteros i Floria i insten a la JSC que s'uneixi a aquest clam
  
Fotografia d'arxiu
Si aquest matí era el grup municipal de Junts per Tarragona qui es posicionava i havia acordat demanar la dimissió immediata dels dos càrrecs electes implicats en el conegut com a "cas Inipro", ara ha estat la JNC qui ha volgut dir la seva mitjançant el següent comunicat, en el que també exigeix a la JSC que es posicioni clarament a favor de la dimissió dels imputats.

“Arrel de la notícia sobre dos dels regidors del nostre Ajuntament, que aniran a judici per delictes greus de corrupció, en referència a la regidora Begoña Floria i l’exalcalde Josep Fèlix Ballesteros, al que se li imputen 8 delictes (prevaricació, malversació, alteració de preus en concurs i subhastes públiques, falsedat documental, frau, suborn, tràfic d’influències i abús en l’exercici de la funció pública); la JNC Tarragona manifesta que:

Per dignitat i respecte cap a la ciutadania tarragonina, la millor opció és la dimissió de l’acta de regidor per part del Sr. Ballesteros i la Sra. Floria. En comptes d’això, han decidit refugiar-se darrere la suspensió temporal de militància del seu partit, decisió que considerem insuficient i amb la finalitat de treure importància a la greu situació, tenint en compte que els dos imputats mencionats, tot i els greus càrrecs imputats, continuen representant a la ciutadania tarragonina i al nostre Ajuntament, afectant negativament a la imatge de la nostra ciutat.

Des de la nostra organització, considerem que la trama del “Cas Inipro” va més enllà del Sr. Ballesteros i de la Sra. Floria, i afecta directament al PSC al ser una trama de finançament irregular del mateix. Durant aquests dies no han exigit responsabilitats ni han mostrat contundència amb la corrupció, i simplement han reiterat confiança i suport a Ballesteros i Floria, fet totalment rebutjable, i més quan el PSC, fa uns mesos va donar suport a la Resolució 735/XII del Parlament de Catalunya, sobre la lluita contra la corrupció, s’hauria de complir amb allò signat.


Al mateix temps, ens mostrem crítics amb el silenci i passivitat de la Joventut Socialista de Catalunya. Una organització que predica la lluita per la transparència i contra la corrupció hauria de passar de les paraules als fets. A més dels lligams obvis d’aquesta organització amb el PSC , quan membres seus han compartit candidatura amb els imputats, s’ha de tenir en compte l’ex-lideratge de la JSC a Tarragona d’Alejandro

Caballero, un dels principals imputats de la trama. Per tant, els instem a que s’uneixin al nostre clam i demanin també la dimissió immediata del Sr. Ballesteros i la Sra. Floria, el seu silenci representa una acceptació tàcita dels fets, és a dir, el suport d’unes suposades accions delictives.

El jovent tarragoní ha de tenir un paper actiu reivindicant la transparència de l’Administració Pública, lluitant contra qualsevol mena de corrupció, sense que els prejudicis dels nostres colors polítics ens afectin. Acabar amb aquesta xacra que afecta el funcionament i la dignitat de les nostres institucions i ciutadania és vital. Per això exigim la immediata dimissió del Sr. Ballesteros i de la Sra. Floria com a regidors del nostre Ajuntament, així com de totes aquelles persones involucrades en el cas i que ostenten un càrrec públic. La JNC Tarragona rebutja completament qualsevol acte de corrupció, vingui d’on vingui, i recolza mesures contundents per fer-hi front".
Redacció TT - 04/06/2020 - 15:00h
y tu mas!
04/06/2020
17:06
sociatas mangantes, a la trena!
Nens
04/06/2020
15:10
Mireu primer a casa, demaneu explicacions al pare del Didac.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.