La CUP celebra que l'Ajuntament es personi com a acusació particular en el cas Inipro
  
La Candidatura d’Unitat Popular celebra que el govern de Ricomà hagi decidit personar l’Ajuntament de Tarragona com acusació particular en el presumpte cas de corrupció Inipro i demanen que s’estableixi una coordinació amb l’acusació popular, ostentada per la CUP.

La notícia arriba dues setmanes després de saber que part de la cúpula del PSC de Tarragona anirà a judici per aquest cas, entre els quals hi ha l’ex-alcalde Josep Fèlix Ballesteros i la ex-portaveu de l’anterior govern municipal Begoña Floria, tot i que cal recordar que ERC i ECP van deixar fora dels acords pressupostaris amb les cupaires la partida de 60.000€ per combatre la corrupció. En aquest sentit, la CUP demana a Ricomà que requereixi el retorn de les factures pagades per l’Ajuntament per a les defenses de qui anirà a judici.

Per últim, la CUP considera urgent que el consistori es personi en altres casos de corrupció que ja estan a la fiscalia, però en un estat menys avançat que el cas Inipro, com és el cas Jaume I, el cas del Coaching o el de la Budellera. Per les cupaires “el cas Inipro és només la punta de l’iceberg de la corrupció municipal i cal, no només personar-se en aquests casos que ja estan a fiscalía, sinó també fer net aixecant catifes sobre la gestió del PSC al consistori en temes com els Jocs Mediterranis, la totalitat de les Empreses Municipals o dels grans contractes de serveis externalitzats”.
Redacció TT - 11/06/2020 - 09:26h
FGH
11/06/2020
15:12
es increíble que no se personen en la mayor causa de malversación de caudales públicos de Tarragona y de Cataluña el JAIME I , los cuarenta millones no importa ,el millón que se paga cada año para la amortización de "pufo" a cargo de todos los ciudadanos, no parece despertar su interés para personarse como acusación , la culpa la tienen las matemáticas , la aportación de tres necesarios apoyos para mantener la Alcaldía , los tres votos son los culpables del desinteres de Ricoma.en cambio Inipro , si es de máximo interés claro políticamente mas beneficioso , lo otro no eso no interesa.
Joan
11/06/2020
13:28
A buenas horas mangas verdes. Si no han estado en el inicio del proceso, ahora va a ser que no.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
AAA-
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.