Begoña Floria troba poc elegant que Ricomà es vulgui apropiar del projecte del Camp de Mart
  
"És una molt bona notícia que el Teatre Auditori Camp de Mart pugui reobrir aquest estiu, i seria bo que l'alcalde Pau Ricomà fos respectuós amb la feina feta pel Govern Socialista perquè això sigui possible". Així ha valorat la consellera Begoña Floria la notícia de la posada en funcionament de l'equipament cultural i ha recordat la feina feta, durant els darrers dotze anys, per posar al dia aquest equipament tan emblemàtic. "El projecte que es va anunciar ahir és la continuïtat del que es portava fent des de 2007 en l'entorn i des de 2018 en el mateix edifici, i és bo que es garanteixi la continuïtat dels treballs.

De fet, la consellera Floria va recordar com en els darrers anys aquest equipament va ser fruit d'una campanya de desprestigi i atac contant, posant en dubte la seva situació amb l'objectiu polític de desgastar el Govern socialista. "Ara és una bona notícia que el Govern d'ERC valori la feina feta i la continuï, perquè cal seguir treballant per dignificar aquest espai construït els anys 70". En aquest sentit, Floria va recordar que va ser el govern del PSC qui va dur a terme la valoració de l'estat, tant de les instal.lacions com de la carpa, per elaborar, a partir d'aquests, un projecte que planifiqui les actuacions necessàries i realitzar-les per fases, de manera que se'n garanteixi la convivència amb les activitats programades. De fet es van iniciar els treballs amb la millora dels camerinos, lavabos i enllumenat. En la part exterior, també es va millorar tot l'entorn dels jardins, es va ubicar la caseta d'informació turística i es va instal•lar el Pipi Can, entre altres treballs.

El juliol de 2018, l'Ajuntament de Tarragona va sol.licitar un informe sobre la situació d'aquest equipament i va iniciar els tràmits de millora. Es va elaborar un projecte de planificació de les actuacions necessàries que s'haurien de produir amb la remodelació de la carpa, valorada en 600.000 euros, com a principal obra a realitzar. "Ara es dóna continuïtat i ho valorem positivament, malgrat que ens sembli poc elegant voler apropiar-se de tot el mèrit", ha conclòs Floria.
Redacció TT - 11/06/2020 - 11:17h
A Si però no
15/06/2020
12:34
El que digui el Ricomà i els seus voltans a l'Ajuntament, el contrari..
Tomaaaa que tomaaaa ta
15/06/2020
11:38
La Rampla de Ponent va ser un project finançat per la Generalitat, amb la Llei de Barris promoguda pel PSC.
Sí però no
15/06/2020
05:46
El que digui la Floria, el contrari.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
AAA-
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.