Pau Ricomà deixa la Diputació per dedicar-se 'al cent per cent' a la ciutat
  
Josep Forasté
L’Alcalde va anunciar aquest dimecres la seva renúncia com a diputat a la Diputació de Tarragona per dedicar-se de ple a la ciutat. La renúncia es farà efectiva en sessió plenària el 26 de juny.

El portaveu del grup municipal de Decidim Vila-seca-Acord Municipal a l’Ajuntament de Vila-seca, Josep Forasté, rellevarà Pau Ricomà, com a diputat a la Diputació de Tarragona, una vegada es va fer pública.

En sessió plenària, ja durant el mes de juliol, es preveu que Josep Forasté pugui recollir la seva acta de diputat.

Forasté és la persona proposada per l’executiva regional d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Camp de Tarragona per convertir-se en nou diputat, d’acord amb la llista de representants suplents per a l’ens territorial que ja s’havia aprovat el juny del 2019, abans de la constitució de la nova Diputació, en la qual Esquerra Republicana governa i ostenta la presidència amb Noemí Llauradó, després d’aconseguir 11 diputats i diputades.

L’anunci de la renúncia de Pau Ricomà per “dedicar-me al cent per cent a Tarragona”, com va manifestar dimecres, ha estat valorat per la presidenta regional d’ERC al “Camp de Tarragona”, Irene Aragonès Gràcia, com una decisió que “demostra la seva gran responsabilitat amb la ciutat” al mateix temps que “li agraïm la seva implicació i la feina feta a la Diputació de Tarragona durant quatre anys de l’anterior mandat i un any de l’actual”. Aragonès afegeix: “Ara l’encoratjo a dedicar-se al màxim a la seva passió, que és Tarragona”.
Redacció TT - 11/06/2020 - 22:04h
Motero
15/06/2020
09:43
Apa! ja no tens excusa per arrenjar el riu Francolí i els seus camins que estàn en estat lamentable. També l'asfalt de carrers, i polígons que semblen carreteres de Cuba. La resta no està mal... es nota algo més de neteja i millora petita, potser el confinament ens ha ajudat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.