Sandra Ramos resumeix el primer any del govern ERC-ECP com un any ple 'd'oportunitats perdudes'
  
La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha resumit el primer any del govern ERC-Comuns com un any ple “d’oportunitats perdudes”: “som conscients que ha estat un any difícil, però de l’adversitat sorgeixen oportunitats i aquestes s’han deixat perdre”.

Ramos afirma que la majoria de projectes han estat els que ja estaven planificats de l’anterior govern socialista i ha enumerat diferents projectes com la Rambla del Pilar, els nous autobusos presentats fa pocs dies o el Rambla Science.

Per al PSC, aquestes “oportunitats perdudes” són la renúncia al torneig 3x3, al centre de tecnificació o, més recentment, al Mundial d’Handbol Femení, entre d’altres. “Aquests esdeveniments no només ens hagueren deixat un alt impacte econòmic, sinó que potenciaven la ciutat per ser un referent com a turisme esportiu, complementant l’oferta cultural i patrimonial”, afirma Ramos. També critiquen l’escapçament d’àrees tant importants com Turisme, Educació i Mitjans de Comunicació: “van cometre l’error de fer fora als seus gerents quan encara no hi havia substituts”.

Segons Ramos, com a colofó d’aquest inici de mandat han comès una errada estratègica com la de deixar la Diputació: “liderar la ciutat significa ser un referent al territori” i segons els i les socialistes aquesta decisió comporta una pèrdua de lideratge territorial, ja que la Diputació serà clau en la reconstrucció socioeconòmica. A més, la marxa de la consellera Castel de la conselleria de Turisme és “una decisió que arriba un any tard” i deixa una àrea escapçada i sense planificació, en un moment crític pel sector.

La portaveu socialista ha qualificat la seva oposició de responsable i contundent: “quan Tarragona ha necessitat unitat, el PSC sempre ha estès la mà al govern municipal. Tant en l’accident d’IQOXE estant al costat dels veïns i veïnes, com en tota la crisi de la Covid-19”. Ramos afirma que com a “partit de govern que som” han presentat les 40 propostes per a la reconstrucció socioeconòmica de Tarragona, 18 al.legacions als pressupostos municipals per millorar la ciutat i han proposat diferents campanyes com el ‘Pugem a Tarragona’ per donar impul al comerç de proximitat.
Redacció TT - 16/06/2020 - 18:04h
FGH
20/06/2020
11:00
podría señalar los logros en las cuatro elgislaturas del Sr. Ballesteros.este alcalde solo llevan un año , marcado por diversos accidentes.
marque usted los logros para beneficio de los ciudadanos
tarraconis
20/06/2020
09:18
Perquè no us pregunteu que passa amb l'edifici de l'antiga rectorria de la Catedral al Pla de la Seu, aquest tema també el va portar el Nadal
FGH
19/06/2020
17:11
EL Jaime lo comenzó Nadal y lo siguió Ballesteros aportando ingentes cantidades de dinero publico al "parking" y los letrados del ayuntamiento se dedicaron a intentar archivarlo , apuntando a VEU CIUTADANA en vez de los presuntos culpables y cuanto votos tiene Ricoma y cuantos necesita para seguir de alcalde pues eso a buen entendedor las palabras sobran
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.