Carles Castillo es dóna de baixa del PSC
  
El diputat del PSC per Tarragona al Parlament i exregidor a l'Ajuntament, Carles Castillo, ha demanat donar-se de baixa com a militant del partit.

Segons l’Agència EFE, el tarragoní ha adreçat una carta dirigida a Miquel Iceta i Salvador Illa i a la cúpula del PSC de Catalunya, on sol.licita la baixa a causa de la “deriva” de la formació.

En la seva carta, Castillo afirma que deixa el partit per “no poder entendre ni compartir” les postures del PSC i, alhora, denuncia que el PSOE digui que té “ànima republicana” però que doni suport a una “monarquia corrupta”. Castillo afegeix que “des de fa un temps constato que les diferències entre la meva pròpia línia de pensament i l'oficial del partit s'han fet cada vegada més grans i més profundes”.

Castillo mantindrà el seu escó al Parlament català, i seguirà com a diputat dins del Grup Socialista, però com a independent, encara que preveu deixar l'escó les pròximes setmanes.

Carles Castillo va ser regidor a l’Ajuntament de Tarragona en l’etapa Ballesteros i cap de llista del PSC al Parlament per Tarragona al 2015, i número dos el 2017, des de fa temps s’ha mostrat molt crític amb moltes decisions del partit, així com amb el tema dels presos independentistes. De fet, Castillo va visitar el líder d'ERC, Oriol Junqueras, a la presó d’Estremera, a Madrid.
Redacció TT - 01/09/2020 - 11:29h
A camuflatge
04/09/2020
18:41
I tú un tonto amb barretina. Ja Ja Ja !!!
camuflatge
04/09/2020
11:36
El PSC és el PSOE amb barretina.
Mercenari
02/09/2020
14:27
Un mercenari que se vende al mejor postor. Igual que otros como el Comín, Ernest Maragall, etc. No tienen ideología, usan las que les conviene en cada momento en función de tener (vivir de) un cargo. Como no tenía posibilidades de continuar como diputat, ni ser candidato a la alcaldía de Tarragona, se poe a disposición del que mejor cargo le ofrezca, sea el partido que sea. Habla de que dan cobertura a la "monarquía corrupta" y se alía con los que dan cobertura a la "república corrupta" que representa la familia "real/republicana" de los Pujol y els seus voltants. A la fí, un mercenari, com altres, que fa fàstic !!!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.