La CUP proposa ajornar els comicis del 14-F per responsabilitat sanitària
  
Fotografia d'arxiu
La candidata per la CUP-UNCPG Dolors Sabater va avançar ahir al Més 324 que la formació proposa l’ajornament immediat i urgent de les eleccions davant l’emergència sanitària “per responsabilitat” davant l'augment dels contagis i que així ho traslladaria a a partits i al Govern abans de les reunions que se celebraran aquest dijous i divendres. Aquest ajornament és una decisió que hauria de formar part d'un pack de mesures més ampli per fer front a la COVID-19 des d'una perspectiva sanitària i socioeconòmica que inclogui l'aturada de les activitats no essencials.

La CUP considera que l’aplaçament de les eleccions ha de respondre únicament a criteris objectius i en cap cas a criteris partidistes i que el primer és preservar la seguretat i la salut de les persones. “La CUP és la primera interessada en celebrar aquestes eleccions, ja que el desgavell en la gestió econòmica i sanitària de l’actual Govern és insostenible. Però ara no és hora de mirar en clau partidista i electoralista”, ha assegurat Dolors Sabater al Més 324 i és per aquest motiu, que la candidata ha anunciat que exigirien als partits que “deixessin de fer càlculs electorals” i posessin el dret a la salut de la població per davant, acordant l’ajornament de la data de la comtessa electoral.

En aquest sentit, la formació anticapitalista critica que aquesta situació és en gran part fruït de la mala gestió que l’actual Govern, format per JxCat i ERC, ha estat fent de la crisi d’emergència sanitària i reivindiquen que només ajornant les eleccions no se solucionarà el problema en termes sanitaris, socials i econòmics. És per això que exigeixen que es prenguin decisions dràstiques per garantir els drets de la població i en la gestió de la pandèmia i plantegen una nova aturada de les activitats no essencials, acompanyada d'un pla de xoc social i econòmic.
Redacció TT - 13/01/2021 - 10:28h
si no s'està segur
13/01/2021
14:28
Davant del dubte millor no fer-lo. Quan condueixes i has de fer un avançament i dubtes, millor no fer-lo.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.