JxTGN proposa dedicar noms de carrers i places a compositores del modernisme català
  
El grup municipal de Junts per Tarragona ha proposat aquest dijous dedicar noms de carrers i places a Narcisa Freixas, Carmen Karr, Isabel Guell i Lluïsa Casagemas. Són quatre dones que durant el Modernisme van destacar per les seves composicions musicals. ‘Tarragona és una de les ciutats que menys carrers té dedicats a dones i aquestes són grans compositores del primer terç del segle XX que, tot i haver escrit una pàgina important en la història de la música catalana no han tingut el merescut reconeixement’, ha manifestat la consellera de Junts per Tarragona, Elvira Vidal.

El grup municipal ha registrat una sol.licitud adreçada a l’àrea d’Alcaldia amb l’objectiu que la proposta es debati a la pròxima Comissió de Nomenclàtor. D’altra banda, Vidal demana a l’equip de govern una nova convocatòria del Consell de Modernisme, òrgan que no es reuneix des del passat mes d’octubre.

‘En l’últim Consell de Modernisme es va anunciar el compromís per la rehabilitació del Teatre Metropol i la recuperació de diferents elements i edificis modernistes de la ciutat, com ara la Quinta de Sant Rafael, però encara no en tenim notícies’, ha apuntat la consellera de Junts per Tarragona, que ha recordat que el patrimoni de la ciutat ‘va molt més enllà del magnífic llegat romà’. ‘Cal avançar en la redacció i execució de projectes per dignificar i difondre els nombrosos elements i edificis modernismes existents a Tarragona’, ha conclòs.
Redacció TT - 17/01/2021 - 20:21h
Prioritats modernes
19/01/2021
03:59
Per això és pel que han quedat els nostres polítics, per aquestes pallassades. Ara, per partir-se els pebrots en trobar el finançament per acabar la paralitzada nova facultat d’educació, no, per aquestes coses un no entra en política avui dia, més aviat per viure com un rei a costa de fer soroll i riure’s de la gent. Ho deixo aquí que si no no em publicaran el comentari.
Santíssima Trinitat
18/01/2021
20:24
Pare, Fill i Esperit Sant (masculí) formen la "Santíssima Trinitat" (femení). Algú ho entén?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.