El PSC qualifica de contundent la victòria de diumenge a la ciutat
  
El PSC ha fet valoració aquest dimecres dels resultats electorals del passat diumenge a la ciutat de Tarragona. El Primer Secretari, Santi Castellà, ha destacat que "aquesta ha estat la cinquena victòria consecutiva del PSC a la ciutat. Hem guanyat totes les eleccions des d'abril de 2019, incloses les eleccions municipals, i ara per primer cop hem guanyat les autonòmiques". Això demostra, per a Castellà, que Tarragona és una ciutat socialista i que es consolida la tendència a l'alça del partit i valida la feina feta per la nova executiva escollida el passat estiu.

"La distància que ens ha separat d'ERC en aquestes eleccions ha estat més gran que a les municipals, hem passat d'un avantatge de 300 vots a 2000 vots. Per això, podem dir, que el futur de la ciutat passa pel PSC". Per a Castellà, aquesta victòria suposa un abans i un després, ja que amb la falta de projecte polític a la ciutat, cada cop més gent mira cap al socialisme com a possible solució per a la lluita contra la pandèmia i de recuperació econòmica sense deixar ningú enrere. "Sumar molts projectes per evitar que governi el PSC, no garanteix que hi hagi un projecte polític de ciutat".

Per la seva banda, la candidata al Parlament, Cristina Berrio ha volgut destacar que la victòria s'ha produït en moltes zones de la ciutat, però que ha estat molt contundent als barris de Ponent, Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau. Malgrat tot, Berrio ha explicat que "la baixa participació és un tema que preocupa i molt al PSC de Tarragona. Hem de continuar treballant per millorar les dades d'aquest diumenge, fent arribar el projecte socialista a cada racó de la ciutat". Berrio també ha fet una comparativa entre les eleccions generals del 2019, i les d'aquest febrer, i ha destacat que la taca groga que s'estenia pel centre s'ha diluït, amb victòries molt importants per al PSC als barris del Carme, del Port, Parc Francolí, Eixample Sud i quedant-se a molt pocs vots de guanyar a l'Eixample Nord. També han aconseguit guanyar a zones de la Vall de l'Arrabassada. Això significa per a Berrio "que la victòria socialista de diumenge a Tarragona ha estat transversal, i que la ciutadania ha votat per deixar enrere 10 anys de procés, d'immobilisme, han votat per passar pàgina i per tenir un govern que es preocupi dels problemes reals de la gent. En això treballem els i les socialistes, i en això continuarem treballant".

Per últim, el diputat electe, Rubén Viñuales, ha destacat que "Tarragona ha parlat, i Tarragona ha votatsocialista, i per primer cop ho ha fet en unes eleccions autonòmiques". Per a Viñuales, la victòria de diumenge "dóna un missatge molt clar, un missatge de canvi, d'il.lusió. De què aquests valors de seny, serenitat, treball, esforç i proximitat són el que Tarragona necessita". Pel nou diputat, el govern de Ricomà ha estat castigat també en aquestes eleccions "són un desastre de govern, i per això la ciutadania també ha escollit la papereta socialista". Tot i que encara queden més de dos anys per a les municipals, Viñuales creu que "Tarragona vol un canvi i que clarament passa per l'opció socialista. A més, avui sembla que després que la líder de Comuns hagi dit que no pactaran amb Junts, a Tarragona En Comú Podem si acceptarà l'entrada de Junts al Govern municipal. Però és que a més, en aquest govern Frankenstein, que lidera el senyor Ricomà, també estarà la CUP, la que vol acabar amb els grans projectes o la que no vol turisme".
Redacció TT - 18/02/2021 - 09:12h
identitat
19/02/2021
20:57
PSOE barretinaire.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.