El PP considera que 'Ricomà ha convertit Tarragona en una ciutat sense llei'
  
El Partit Popular de Tarragona denuncia “la inacció de l’alcalde i les inacceptables declaracions del conseller de seguretat ciutadana i que el principal culpable del caos, el descontrol i la creixent inseguretat ciutadana que estem vivint a Tarragona”.

En aquest sentit, el portaveu popular José Luis Martín exigeix la dimissió del conseller Castaño: “No pot continuar al càrrec. No només roman de braços creuats i es burla dels tarragonins a l'afirmar que tot respon a una ‘falsa’ sensació provocada per les xarxes socials, també es manifesta públicament contra els servidors públics que ens protegeixen, com ja vam escoltar a un plenari on va criminalitzar la tasca de les forces i cossos de seguretat de l’Estat. No es pot posar a la guineu a cuidar a les gallines”.

El conseller Martín lamenta que “Ricomà hagi convertit Tarragona, una ciutat tranquil.la i segura, en una ciutat sense llei. En un moment en el que, per les restriccions de mobilitat, s’ha registrat arreu del país un descens històric dels índexs de delinqüència, Tarragona està singularitzant-se per haver-se convertit en escenari habitual d’actes violents, ocupacions i robatoris a domicilis, baralles a cop de matxet entre menas a plena llum, episodis insòlits de vandalisme a la Catedral, crema de contenidors i de vehicles, que han obligat als veïns a organitzar-se en plataformes com ‘Recuperem els nostres barris’. Des del PP de Tarragona “reclamem la dimissió del Sr. Castaño i apel.lem a la unió dels grups de la oposició per exigir el recolzament a les forces i cossos de seguretat de l’Estat, l’ampliació de la plantilla de la Guàrdia Urbana, patrullatge a les zones conflictives, i mesures de coordinació efectiva amb els Mossos d’Esquadra per posar fi a aquest malson”.

L’entrada de la CUP al govern

“Mentre la ciutat desperta cada dia més deteriorada i els tarragonins més angoixats per l’abandonament dels barris i la falta de protecció dels seus domicilis, el Sr. Ricomà està ocupat únicament en les seves converses per ampliar un govern municipal que va néixer fràgil i condemnat al fracàs. Amb la propera entrada de la CUP al govern municipal, Tarragona serà la seu d’un pacte històric. Serem governats per un partit antisistema del que tots coneixem la seva relació amb les forces i cossos de seguretat de l’Estat. Ens preguntem si Ricomà crearà una nova conselleria d’okupació o crema de contenidors per als membres que pretén incorporar a l’equip de govern”.

El cas Varas, el súmmum del descontrol

Per últim, el conseller Martín denuncia el “nou cas Varas”, l’apertura d’un menjador social il.legal: “El PP de Tarragona vam ser els primer en exigir el cessament de la consellera Varas quan gestionava les llicències de les terrasses, essent incompatible amb la seva declaració d’interessos. El Sr. Ricomà va haver de recular per substituir a la regidora. Ara estem davant d’un nou escàndol que pot ser constitutiu de delicte. Davant d’aquesta situació inèdita de caos, descontrol i inseguretat ciutadana a la nostra ciutat, el PP de Tarragona donarà suport a una alternativa de forces polítiques no separatistes que prenguin les regnes del govern tarragoní.”
Redacció TT - 26/04/2021 - 10:35h
Una obvietat
02/05/2021
01:30
No cal que ho d el PP axiò, és una cosa que es veu a simple vista i que les dades reflexen. El pitjor és que es tolera i fomenta des de les institucions, hi hagi el partit que hi hagi governant. El buenisme i la hipocresia són els grans mals de les societats modernes.
les "gallines aviades"
30/04/2021
20:58
Ai, aquestes gallines aviades que les detenen, les porten al corral i les tornen a aviar.
A JBL
28/04/2021
18:14
Si. Igualment aquests com tú també salvadors de la pàtria són com els animals carronyaires.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.