ABG demana l’expulsió del govern d’Altafulla de Fonxo Blanch per abús d’autoritat i atemptar contra la llibertat d’expressió
  
Aquest és el comunicat que ens ha fet arribar ABG:

ABG d'Altafulla qualifica de greu atemptat a la democràcia municipal la reacció violenta del regidor d'hisenda i membre de PAU per haver arrencat reiteradament un panell informatiu inclòs en la mostra que el Consell de Participació Ciutadana exposa des del passat dissabte en el vestíbul de l’ajuntament. El fet ja de per sí greu, és encara més recriminable donat que el Consell de Participació Ciutadana és presidit per l'alcalde Josep Maria Gené que havia autoritzat la cessió de l’espai per l’exposició i a més el panell arrancat contenia uns cartells explicatius amb dades públiques municipals dels pressupostos de 2009. El regidor d’hisenda després d’arrancar els documents va enganxar una carta amb el segell de l'ajuntament assegurant que “per imperatiu legal” es veia obligat a retirar els documents, exercint una censura i un autoritarisme propi de règims gens democràtics.

No és de rebut la resignació que aquest regidor ens tingui acostumats a les seves sortides de to i ofensa a totes aquelles persones que gosen contradir les seves opinions. Exemple d'això és el to de menyspreu de les seves declaracions en les que diu que “els nens de P-5 ho farien millor que els membres del Consell de Participació", un organisme plural, ciutadà i al marge de les formacions polítiques.

ABG demana a l'alcalde d'Altafulla que hauria d’apartar del seu equip de govern a qui trepitja en nom de l’ajuntament el dret constitucional a la llibertat d'expressió i utilitza el seu càrrec per difamar als ciutadans d'Altafulla.
Redacció TT - 18/12/2008 - 19:09h
savier
19/12/2008
01:33
Aixo es com el domino, que va en cadena a cada ajuntament del tarragones. q facin politica pel poble i es deixin d romanços, prou de pagar sempre el mateixos, si el poble deixes de cedir seria una altra cosa de ben segur, no solsament una baralla de polítics
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat