CiU presentarà una moció a Plenari demanant que els pressupostos de l’Estat incloguin una partida de 8 Meur pel Mercat Central
Proposen que els grups instin als seus representants a Madrid a incorporar esmenes als PGE per tal d’incloure aquesta xifra de forma plurianual entre 2011 i 2012
  
El grup municipal de CiU presentarà en el Plenari que es celebrarà aquest divendres al consistori tarragoní, una moció per tal de proposar que la quantia mínima a destinar per l’Administració de l’Estat a la remodelació del Mercat Central sigui de 8 milions d’euros.

Tal i com ha explicat la portaveu convergent, Victòria Forns, es proposarà a la resta de grups municipals que demanin als seus representants a les Corts Generals la defensa en el període d’esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat del 2011 –tal i com ho farà CiU- per tal que es destinin 4 milions d’euros i al 2012 una nova partida de la mateixa quantitat per assolir els 8 totals. Ho han realitzat d’aquesta manera en previsió de l’acabament d’obres, que en teoria seria el 2012. “Les plurianualitats es poden negociar i la moció es pot transaccionar però sense perdre el sentit de la mateixa”, ha manifestat Forns.

Des de CiU consideren que la remodelació del Mercat requereix l’esforç econòmic de les diferents administracions. “L’any 2007, als Pressupostos Generals de l’Estat es consignava una partida especifica de 2 milions d’euros que després no es van utilitzar perquè la ministra Chacón va prometre que Mercasa en donaria 5 milions”, ha explicat el regidor convergent Raúl Font, qui ha afegit que al 2008, 2009, 2010 no hi ha hagut cap partida destinada a l’obra.

“Ja que en el darrer Plenari es va aprovar el projecte executiu i davant l’absència d’una previsió de finançament per la remodelació del Mercat en l’exercici de 2011 dels PGE, creiem necessària la incorporació d’una partida específica”, ha dit Forns.

La portaveu espera que els grups recolzin la moció per ser un tema cabdal per Tarragona.
Pili Domínguez - 14/10/2010 - 12:37h
Minabo Taduro
15/10/2010
11:29
Tant on hi ha actualment la presó, com els edificis de l'Av. República Argentina està previst fer-hi pisos nous i una zona verda. Ballesteros no ho cambiarà pas, de totes formes no son massses edificis només els que queden entre el Corte Inglés i l'Av. Andorra. Els afectats pel POUM no es queixen perque en el fons eren uns sociates, el que volien era insultar a l'alcalde que més ha fet per la nostra ciutat, encanvi, davant la obvietat que suposa que no s'hagi aprovat el POUM està molt clar que d'aquells terrenys se li pot treure molt de profit, ballesteros ho sap. Igual que amb l'edifici de l'autoritat portuària, faran negoci amb la demolició.
Pepita
15/10/2010
10:08
A la Chacón ara li preocupa tapar la boca del que pensen els ciutadans del seu amo.
no tenen ous
15/10/2010
00:04
no tenen ous a votar que no, perque ja seria la crisi total, demostrar de forma clara que no fan res ni tenen intenció de fer-ho
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.