Begoña Floria: “És molt greu que el PP trenqui el consens sobre el procés de segregació de la Canonja per interessos partidistes”
  
En relació a les manifestacions del portaveu del PP Alejandro Fernández, sobre la segregació de la Canonja, la portaveu del Grup Municipal Socialista Begoña Floria, vol manifestar que:

1. El procés de segregació de La Canonja s’ha dut a terme des del principi amb consens de tots els grups polítics i l’alcalde, Josep Félix Ballesteros, ha donat compte en tot moment a través de la junta de portaveus de quin és l’estat del procés i com s’ha de resoldre.
2. L’ incompliment dels requisits que fixa la llei fa que la negociació amb el Govern de la Generalitat hagi de ser molt acurada, per tal de poder trobar una solució singular que permeti assolir la segregació, i sempre s’ha treballat en aquest sentit d’acord amb les autoritats canonjines i els col•lectius que van impulsar el procés.
3. Els socialistes sempre hem estat responsables amb aquesta qüestió, i fins i tot quan el grup municipal del PSC estava a l’oposició en l’anterior mandat, s’ha treballat des del consens i donant suport al govern municipal, que en aquell moment també estava format pel Partit Popular.
4. És molt greu que el PP trenqui el consens sobre el procés de segregació de la Canonja per interessos partidistes i anteposen els seus objectius polítics als interessos de la ciutat.
5. Acusar als socialistes de no voler que la Canonja sigui un municipi independent, és una actitud miserable, sabent com sap el sr. Fernández que aquest camí, fer primer el tràmit formal de la petició al Govern de la Generalitat (que ha de ser denegada obligatòriament perquè no compleix la llei) per després buscar una solució singular legislativa, és l’únic possible.
6. Confio que el PP modifiqui el seu posicionament, deixi de banda els seus interessos particulars i torni al consens que els ciutadans i ciutadanes de la Canonja sempre han demanat a l’Ajuntament i que, fins ara, sempre s’havia complert.
7. La prioritat pels socialistes és seguir treballant per assolir l’objectiu de la segregació i en això continuarem esmerçant tots els nostres esforços.
Redacció TT - 08/01/2009 - 19:27h
jo
09/01/2009
09:16
Pregunta 1) si legalment no es posible, per´qué es va començar a il·lusinar a la gent de la Canonja.

Pregunta 2) Si savia el NO, perqué no s'ha treballat paralelament en la sol·lució "política".

Pregunta 3) Son viables economicament els municipis afectats, o sigui La Canonja i Tarragona.

Pregunta 3) Algú sap les dades electorals de la Canonja i que resulte perjudicat, si es segrega.

Pregunta 4) Si es segrega la Canonja histórica, s'en va la Bonavista.

Pregunta 5) Si es tracta de restituir terme muniipal, perqué no es torna a Constantí la part de S. Salvador arrabetada i al Pallaresos el tros col·lindant.?
Canonjí
08/01/2009
19:43
El que és molt trist és que estiguem amb mans de partits com els que tenim que aguantar, el que demanem son solucions no picabaralles que no condueixen en lloc.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.