Núria Segú: “Demanem a CIU que deixi de fer demagògia en el tema de la segregació de la Canonja”
  
La diputada socialista per Tarragona, Núria Segú, va demanar aquest passat dissabte als diputats tarragonins de CiU “que deixin de fer demagògia en el tema de La Canonja i d’utilitzar aquesta qüestió amb finalitats partidistes. En qüestions d’importància cabdal pel territori com aquest el que cal és una mica de sentit de la responsabilitat i no només buscar erosionar al Govern de Catalunya i a l’Ajuntament de Tarragona a qualsevol preu.”

Segons la diputada vallenca “és molt agosarat aventurar, com fa CiU, que és el que votarem els altres, més quan hi ha una esmena presentada en comissió parlamentària que, literalment, insta a la Generalitat a estudiar les modificacions normatives necessàries que afavoreixin la segregació de La Canonja. Doncs bé, emplacem als diputats de CiU a que votin a favor d’aquesta esmena com farem els diputats socialistes. En les seves mans està mantenir la unitat d’acció en aquesta qüestió.”

Núria Segú ha recordat que “la segregació de La Canonja de Tarragona no és un assumpte fàcil que es pugui resoldre en un dia. És tracta d’un tema complex que requereix, també, el consens i la unitat política territorial que CiU posa en perill amb declaracions d’aquest tipus. Demanem als diputats convergents que tinguin el comportament responsable i lleial que els diputats socialistes vàrem tenir quan estàvem a l’oposició.”

Finalment, la diputada socialista ha reiterat “el compromís del PSC a favor de la segregació de La Canonja que, estem convençuts, que es durà a terme durant aquest mandat. Els socialistes hem defensat sempre la constitució de La Canonja com a municipi independent, ja sigui quan estàvem a l’oposició o des del Govern, i continuarem concentrant tots els nostres esforços a aconseguir que aquesta segregació arribi a bon port. Confiem en que la resta de forces polítiques actuïn amb el mateix sentit de la responsabilitat i de la coherència.”
Redacció TT - 11/01/2009 - 22:09h
canonjí
14/01/2009
21:20
Tothom ha de deixar de fer demagogia.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.