El Partit Popular de Tarragona exigeix a la Generalitat un compromís ferm per tal que la Canonja sigui independent abans que acabi l’actual mandat
Segons els populars “No n’hi ha prou amb paraules. Si realment el Partit Socialista es compromet a segregar la Canonja de Tarragona, cal que comenci a establir dates concretes”
  
El diputat del Partit Popular al Parlament català, Rafael Luna ha presentat una proposta de resolució al Parlament per tal que aquest insti al Govern de la Generalitat de Catalunya a realitzar els tràmits necessaris per posar en marxa la iniciativa legislativa apuntada pel Partit Socialista com a solució singular per a segregar una part del terme municipal de Tarragona i per constituir el municipi de la Canonja.

En aquest sentit, des del Partit Popular, el seu portaveu a l’ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández exigeix a la Generalitat i a l’equip de govern tarragoní un compromís ferm per tal que “les bones paraules es converteixin en fets. No n’hi ha prou en dir que la Canonja serà independent. És necessari que s’estableixi un calendari i que es demostri voluntat ferma per tal de dur endavant la segregació”.

Els populars afegeixen que La segregació de la Canonja del municipi de Tarragona és una demanda amb un fort arrelament en els canonjins, i que compta amb el suport de totes les forces polítiques de la ciutat de Tarragona, així com també amb el vist-i-plau d’altres administracions locals com la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal del Tarragonès.
Documentació addicional
Redacció TT - 12/01/2009 - 22:42h
Canonjí
12/01/2009
23:47
No voto al PP però tenen la meva consideració, més fets i menys paraules.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.