Tots els diputats de Tarragona recolzen el Corredor del Mediterrani després d’una proposta presentada per CiU
  
En relació a aquesta iniciativa, la diputada i portaveu de CiU a l’Ajuntament de Tarragona ha afirmat que:

“Avui, de nou el Parlament de Catalunya ha deixat ben clar el seu suport unànime al Corredor del Mediterrani. Aquí estem tots els diputats que representem el territori de la demarcació de Tarragona per què creiem fermament que no podem donar un pas enrere en la defensa d’una infraestructura estratègica per les nostres comarques.

Les manifestacions del Ministre José Blanco a París ahir han motivat aquesta reacció per part de la cambra catalana, i és per això que, els parlamentaris de Tarragona, volem deixar molt clar que l’aposta pel Corredor del Mediterrani no depèn de cap tàctica electoral. Per nosaltres la seva defensa és total i absoluta.

Per això demanem al govern de l’Estat que, de forma inequívoca, faci explícita la seva defensa del Corredor del mediterrani davant les instàncies europees que calgui, per a que el proper dia 19 d’octubre no hi hagi cap dubte sobre quina és l’opció prioritària de l’estat espanyol.

Vull també remarcar la total sintonia de tots els que estem avui aquí en la defensa dels interessos del nostre territori. Voldria enviar aquest missatge clar: els diputats i diputades de totes les forces polítiques no dubtaran a l’hora de defensa quelcom que és vital pel futur del nostre país”
Redacció TT - 30/09/2011 - 10:21h
Francesc
02/10/2011
10:17
M'agradarà veure que aconsegueixen a Madrid els membres d'aquell partit que tant els agrada amplificar el suposats greuges de Catalunya respecte a Tarragona (la teoria del "Barcelunya")
Ara és el moment que aconsegueixin resultats allà on poden.
De totes maneres no soc massa optimista respecte a aquest Corredor. Malgrat la racionalitat econòmica de la infraestructura (donaria impuls a territoris de gran activitat) el fet que pugui beneficiar Catalunya serà suficient perqué l'Estat hi giri l'esquena. Veiem com ens han tractat amb la xarxa de l'AVE i abans amb les autopistes i autovies
1963
30/09/2011
20:00
Eso esssssssssssssss,verdad
Manel
30/09/2011
19:26
Alguns que surten a la fotografia rebran una estirada d'orelles dels seus superiors per recolçar projectes que encara estan rumiant si els donaran ple suport, que hi ha una mamella carregada de euros per foradar els Pirineus i no es pot deixar escapar ; i si no altemps ja ho veurem i ho lamentarem, escoltant que "por razones estratégicas del estado" és millor que les mercaderies passin per Madrit. Segur que aquests no saben que els romans ja van plantejar una línia que afavoria el litoral i la comunicació exterior, menys costosa, més rendible, LA VIA AUGUSTA
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat