La CGT afirma que abans de les retallades el Servei d’Hemodinàmica Cardíaca atenia les urgències amb normalitat
  
Fotografia de TotTarragona
El Sindicat CGT ha emès el següent comunicat al voltant de la polèmica sorgida sobre el Servei d’Hemodinàmica Cardíaca de l’Hospital Joan XXIII:

“Degut a la notícia apareguda als mitjans de comunicació per la no atenció al Sr. Felipe Rivas, amb un infart agut de miocardi, que requeria la atenció immediata per part del Servei d´Hemodinàmica Cardíaca, situat a l´Hospital Joan XXIII de Tarragona, i davant les declaracions que ha fet la Direcció-Gerència respecte a la seva derivació a l´Hospital de Bellvitge, explicant que aquest servei sempre ha tingut el mateix horari d’atenció de 8 a 17h., volem aclarir que fins que van començar les retallades en l’àmbit sanitari, aquest servei, a partir de les 16,30h. atenia les urgències amb normalitat, doncs els professionals que hi treballen es quedaven fins acabar la feina i el pacient quedava ingressat. Evidentment se’ls pagava les hores extres que feien fora del seu horari habitual. Ara a les 16,30h. ja no es pot atendre a ningú fora que sigui un pacient programat, i totes les urgències es deriven a l´Hospital de Bellvitge de Barcelona, amb el perill que suposa el trasllat en un cas tant greu i el perjudici que causa això, tant al pacient com als familiars.

El Cap de Servei Dr. Bardají en declaracions a un diari nacional el passat dia 3, va denunciar que desenes de pacients no han arribat a temps i han sofert conseqüències.

Volem denunciar que d’aquesta manera l´Hospital Joan XXIII, s’estalvia diners en personal i en material.

Reiterar, que des de la creació d’aquesta unitat, el Cap de Servei i tot el personal, així com el nostre sindicat, han demanat l’obertura durant les 24h., en forma de guàrdies localitzades a partir de les 17h.
Cal remarcar, que per a un conegut polític de la nostra ciutat, es va obrir el servei fora de les hores indicades.

En aquest cas els Sr. Felipe Rivas no era cap “recomanat”...".
Redacció TT - 05/01/2012 - 17:35h
Para Xavier
09/01/2012
23:34
?? que cojones se supone que significa que quieres verlos encadonado? te parece ridiculo no?, yo espero verte llorando y gritando como un cerdo en las urgencias de un hospital publico porque a tu mutua no le sales rentable, o no?
Julià
09/01/2012
09:35
La Generalitat no funciona, fora!
Em sembla molt greu!
08/01/2012
10:19
Em sembla molt greu que perdem un servei ens el que ens hi pot anar la vida a qualsevol de nosaltres i ens quedem tots de mans plegades. Algunes retallades es poden justificar però amb la salut i la vida no es juga!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.