La CUP engega la campanya 'Expedient ICS'
  
La iniciativa de la CUP de Tarragona "Expedient ICS", sorgeix de la idea que té l'organització independentista en la defensa d'una sanitat pública i de qualitat "una qüestió cabdal i prioritària" i que consideren que "cal treballar per denunciar no només els efectes de les retallades en sanitat sinó el que aquestes amaguen: un procés de privatització que es va engegar molt abans que esclatés la crisi el 2008, i que ara troba el seu clímax".

La CUP és plenament conscient que la defensa de la sanitat pública a la ciutat de Tarragona cal desenvolupar-la conjuntament amb altres entitats, col•lectius i organitzacions i consideren aquesta campanya com una part de tot aquest treball i que cal fer a Tarragona de manera conjunta. És per això que el proper dilluns 13 de maig han convocat una assemblea oberta per a constituir un grup de treball en defensa d'una sanitat pública i de qualitat a Tarragona.

En referència al nom triat per la Candidatura destaquen que Expedient ICS no és només un nom sarcàstic per designar aquests “fets paranormals" sinó que és més aviat perquè consideren tota una sèrie de fets "incomprensibles i inexplicables", així per exemple: "plantes tancades, desaparició de personal, concentració d’ambulàncies només en un hospital, privatitzacions de CAP, la composició dels membres del consells d’administració, etc".

Amb la campanya, l'assemblea local de la CUP també pretén pressionar el consistori perquè es posicioni davant del desmantellament de Joan XXIII, per tal que no deixi de ser l'hospital de referència a la zona.
Redacció TT - 10/05/2013 - 17:19h
xavi
13/05/2013
17:09
todo cuadra fuentes presidente gipss que casualidad
Paco Joneslos
13/05/2013
10:34
Muy mal ese pardalet cantaire, no es la manera de aportar nada. Sólo te has desacreditado a tí mismo, o no tienes mayores o eres un insensible o estás necesitado de medicación que te niegan en la Tecla porque es un tema del Pere Mata
Paco Joneslos
13/05/2013
10:31
Por el mero hecho de que la CUP diga una cosa no necesariamente ha de estar mal.

Defender la "sanidad pública y de calidad" es tan legítimo y justificable como el defender "la educación pública y de calidad".

Otra cosa es que no se tomen derroteros independentistas como en otros temas, que al final toda la culpa sea de España (o como gusta decir últimamente de Madrit) y la única solución viable sea la independencia.

Últimamente he oído quejas de que cómo es que sólo se contratan enfermeras andaluzas. o sé si es cierto o no, pero algo turbio se mueve en el fondo del lago azul (serán las enfermeras catalanas que tienen menos nivel, que exigen más, que ya tienen otros trabajos mejores...)
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
AAA-
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.