CGT critica la Marató de TV3 per oblidar-se de les mancances del servei d'Hemodinàmica
  
Ho ha fet mitjançant el següent comunicat:

"Des de la Secció Sindical de la CGT de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, volem agrair als milers d’usuàries i usuaris, treballadores i treballadors, que han confiat en nosaltres com vehicle per tramitar la seva demanda d’exigència en l’obertura de la Unitat d’Hemodinàmica Cardíaca.

Encara que la nostra lluita es va iniciar al gener del 2012, al conèixer la notícia del pacient Felipe Ribas, que amb valentia va denunciar públicament la seva peregrinació i les mancances que patíem (i que seguim patim com a Hospital), hem dut a terme aquesta demanda dia a dia,.. sense esperar que “La Marató” es dediqués enguany a les malalties coronàries, a què es facin donacions anònimes o “amb foto”, que entenem que no poden ni han de suplir unes obligacions que corresponen en general al Govern de la Generalitat de Catalunya i en concret a Boi Ruiz, Conseller de Sanitat i màxim responsable.

Com bé ha apuntat algun mitjà de comunicació, “la protesta que van realitzar el passat dimarts, dia 9 de desembre, ben bé podria semblar algun acte benèfic en suport de la Marató”; agraïm aquesta assimilació, que ens permet assenyalar que l’acte està en línia amb l’esperit d’enguany (i per les més de 10.000 persones que han signat ja han fet la seva aportació) encara que TV3 no n’ha dit ni res.

Però la nostra intenció està ben lluny d’això. Creiem fermament que el Sistema Sanitari Català, del que es vanagloriaven els nostres dirigents fins fa poc!, és el que ha de donar l’atenció adequada als pacients, i aquesta ha de ser Pública (també en la seva gestió), Universal i de Qualitat, en la qual totes les persones puguin rebre les mateixes atencions, independentment del territori on visquin.

Finalment, només resta palesar el desengany per la manca d’atenció rebuda per part de TV3 en la jornada, ja que segons expliquen en el seu lloc web són “els impulsors, juntament amb la Fundació La Marató de TV3, enfocat en l’obtenció de recursos econòmics per la investigació científica de malalties sense cura en l’actualitat” i a més de “captar fons”, buscar la sensibilització sobre les malalties que afecten la població catalana i potenciar la investigació científica per prevenir-les o curar-les”. Per La Marató és tan important la recaptació econòmica com la divulgació científica, la conscienciació i l'educació de la societat en la cultura científica, i que més de 10.000 ciutadans siguin conscients de les mancances a Tarragona i ho reclamen, creiem que es mereix un mínim d’atenció".
Redacció TT - 12/12/2014 - 09:18h
La marató de la hipocresia
15/12/2014
01:06
https://www.youtube.com/watch?v=u4hyHHLtjf4
contribuent
14/12/2014
20:39
completament d'acord.
emprenyat
12/12/2014
18:42
La sanitat a Catalunya viu de caritat.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.