Boi Ruiz exigeix prudència i que no es relacioni una mort amb el tancament d'Hemodinàmica
  
Fotografia d'arxiu
El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha exigit, aquest divendres en roda de premsa a Barcelona, prudència i que no s'estableixi una relació causa efecte entre la defunció d'un home que va ingressar el 25 de desembre amb un infart a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i que no fos atès en la seva Unitat d'Hemodinàmica.

"La Unitat d'Hemodinàmica estava oberta quan va arribar", ha explicat el conseller, que ha insistit que "no cal caure en la temptació" de relacionar el fet que la citada unitat tanqués una hora després, amb que no fos utilitzada, i cal esperar als resultats de la investigació oberta.

Recordem que el farmacèutic de Torreforta, Enrique Gheron, de 76 anys, va morir el dia de Nadal quan era traslladat a l'Hospital de Bellvitge des del Joan XXIII, on havia ingressat amb símptomes d'infart, i la unitat d'hemodinàmica d'aquest centre funciona només dotze hores al dia.

Boi Ruiz ha insistit que el malalt "va estar atès" i que el que cal aclarir és per què el criteri va ser no utilitzar la unitat d'hemodinàmica i traslladar-ho.

El conseller ha assegurat que la revisió dels horaris de funcionament de les unitats d'hemodinàmica de Tarragona, Lleida i Girona es durà a terme, com estava previst, enguany, i ha recordat que ha estat en aquest mandat quan aquests serveis han passat d'estar oberts durant 8 hores, de dilluns a divendres, a 12 hores tots els dies.
Redacció TT - 09/01/2015 - 18:08h
SANITARI INDIGNAT
16/01/2015
14:09
El Sr.Boi és permet el luxe de demanar prudència. És clar,si l'infart li agafés a ell sonarien els telèfons i s'obriria hemodinàmica només per ell.
Però això, tant ell com alguns treballadors de Joan XXIII que obviament no diran res per no perdre la feina, ja ho saben,oi? Perqué hemodinànica ja es va obrir expressament per un alt càrrec de la Generalitat de la nostra ciutat. Oi que sí ?
veu ciutadana
12/01/2015
10:26
muchas embajadas , viajecitos para nada,subvenciones ect, ect, irregulares e innecesarias y ahora nos quitan la posibilidad de sobrevivir , estas actuaciones son de juzgado de guardia y la sociedad civil adormecida y que este señor siga en su puesto es increible
quina cara
11/01/2015
20:24
Quina barra! La prepotència ciuera. No hi ha manera que els poguem fotra fora? Que pleguin! No ho podien fer pitjor.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.