0 comentaris
11:13
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Tarragona se suma a la Marató de Donants de Sang 2.0
  
La campanya coincideix en el moment en què les reserves són més baixes. Per això es farà del 15 al 22 de gener als principals hospitals de Catalunya.

Amb l'eslògan "La sort de donar sang", la campanya vol aconseguir 7.000 donacions extra per remuntar les reserves després de les festes nadalenques, just en el moment en què les reserves de sang són més baixes.

Donar sang és sinònim de salut, per això ser donant és una sort. També és una sort per a les persones que necessiten sang que hi hagi milers de persones que en donin. Gràcies a aquestes persones, poden rebre sang per a les operacions i tractaments. Per això, aquest any els receptors de sang són els protagonistes de la Marató de Donació de Sang.

Durant tota la setmana de la Marató, persones que han necessitat sang sensibilitzaran la ciutadania sobre la necessitat de donar sang als diferents hospitals de Catalunya on hi ha banc de sang. En el cas de Tarragona és l'Hospital Joan XXIII.

Cada dia, un col·lectiu de receptors diferent tindrà el protagonisme: el 18 de gener, els que han patit malalties de la sang (talassèmia, hemofília, etc.); el 19 de gener, els que han patit accidents; el 20 de gener, els que han hagut de rebre un transplantament; el 21 de gener, els infants que han tingut càncer o han hagut de patir una operació, i el 22 de gener, els malalts de càncer.
Redacció TT - 30/12/2015 - 11:13h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.