La CGT denuncia la precarietat laboral que pateixen molts treballadors de Joan XXIII
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
La CGT vol denunciar la situació de precarietat en què es troben una bona part de les persones que treballen a l’Hospital de Joan XXIII. Ben bé es pot parlar d'un 35 per cent d’afectats, aproximadament.

Bona part d'aquesta gent porta més de tres anys treballant ininterrompudament amb contractes parcials, que poden anar d’un a tres mesos, renovant gairebé de forma automàtica per altres períodes. Què representa i suposa això?

Com se’ls liquida mensualment, aquests treballadors no tenen mai vacances, perquè a part se’ls dona una cartellera de setmana en setmana, i encara moltes vegades se’ls modifica. D’aquesta manera no es poden organitzar la vida, i sempre han d'estar pendents del mòbil ja que molts cops els canvien el torn d'avui per avui, o per demà. Això no passa solament als contractats, també més d'un contracte interí es veu afectat per aquesta “modalitat” contractual.

No entenem com un lloc de treball que està ocupat de forma ininterrompuda per una mateixa persona durant 3 anys hagi de tenir contractes renovats mensualment, i ni tan sols es fa un contracte d’interinatge, ja que queda justificada sobradament la necessitat de l’esmentat lloc de treball.

Per això denunciem aquest desgavell i exigim a l’administració que deixi de precaritzar el treball, i doni exemple de creació d’ocupació.
Redacció TT - 03/05/2016 - 14:33h
com enganyar
07/05/2016
10:16
L'anomenada "reforma laboral" va encaminada cap al salari xinès.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.