L'alcalde reclama un 'nou hospital' per Joan XXIII, 'no ens serveix un centre reformat'
  
L’alcalde de Tarragona va tenir una reunió amb el conseller de Salut, Antoni Comin, fa unes setmanes on li va manifestar la seva preocupació per la situació de la sanitat a Tarragona. Ballesteros ha anunciat que no participarà “en cap reunió per analitzar o posar en comú el model sanitari del nostre territori si abans no s’anuncia de forma clara les inversions necessàries a Tarragona”. L’alcalde ha manifestat que el nou hospital es pot ubicar al costat de l’actual o en qualsevol dels plans parcials que estan per desenvolupar-se a la ciutat. “L’Ajuntament estarà a disposició de la conselleria de Salut per estudiar totes les alternatives possibles”.

Ballesteros ha fixat quatre coses com a imprescindibles: un nou hospital, un Materno-Infantil, un Centre de Docència i Recerca Universitària i “que cap ciutadà de Tarragona hagi de marxar fora de la nostra ciutat per una intervenció quirúrgica”. I ha afegit: “Vull que Joan XXIII sigui l’únic hospital fora de Barcelona que tingui el màxim nivell d’especialització”.

L’alcalde Ballesteros s’ha mostrat especialment contundent en “la mala planificació de les petites inversions en urgències que han provocat el tancament de quiròfans sense preveure mesures per evitar el col•lapse a les llistes d’espera, que ja són les pitjors de Catalunya”. “És inversemblant que, en previsió de les dificultats que es generarien, cap responsable hagi adoptat mesures excepcionals per donar sortida als milers d’usuaris que per aquest motiu han augmentat unes llistes d’espera ja anteriorment col•lapsades i que, ara per ara,són les pitjors de Catalunya”, ha conclòs.
Redacció TT - 05/05/2016 - 14:18h
ineptitud
10/05/2016
10:26
Tu ves reclamant, que així et quedaràs.
veu ciutadana
08/05/2016
17:53
con el despilfarro de los tres parkings mas el Jaime I podría construir o ayudar , pero ya no se acuerda ni como ni cuando eso supone mas de cuarenta millones de euros perdidos o extraviados
ni una sola obra o proyecto a acabado este Alcalde que será recordado como Felix el ineficaz si no es por otros motivos mas profuncdos, lleva toda su vida en la Font
idees que es perden
07/05/2016
10:00
Una cosa és voler... i una altra poder i saber fer-ho. Ha, ha.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.