La CGT exigeix transparència en els casos d'infants afectats per un virus
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
El sindicat ho ha fet mitjançant el següent comunicat:

"Després d'adreçar-nos a l'ICS que ens ha adreçat al Departament de Salut i després que aquest ens ha desviat la trucada a un contestador automàtic de mòbil hem de dir:

La CGT vol denunciar la opacitat informativa per part de les autoritats sanitàries en relació amb el virus, de moment desconegut oficialment, encara que batejat pels mitjans de comunicació com a EV-D68 i segons l'Institut Català de la Salut com a ENTEROVIRUS.

Se sap que hi ha diversos infants afectats i segons diverses informacions pendents de confirmar, un d'ells ha mort a manca de que l'autòpsia confirmi la causa. Un altre ha estat traslladat a l'hospital Vall d’Hebron intubat i en estat molt greu.

Actualment hi ha 8 infants ingressats a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Segons els mitjans de comunicació s'han detectat més d'una quarantena de casos. En declaracions del president de la Societat Catalana de Pediatria, Ferran Moraga Llop "diversos" casos han hagut de ser ingressats en UCI, per bé que s'han recuperat.

Des de CGT creiem que el nombre de casos, conjuntament amb la gravetat que comporta el fet d'ingressar en cures intensives, demana que les autoritats sanitàries de Catalunya informin degudament a la ciutadania així com a les treballadores, molts dels quals no tenen coneixement del fet ni dels protocols a aplicar per tal d'evitar el contagi i transmissió de l'esmentat enterovirus.

EXIGIM INFORMACIÓ!"
Redacció TT - 18/05/2016 - 16:02h
felip
23/05/2016
10:52
Aunque quede mal decirlo, y seguro que no se publica, no sé si es més peligrosa la transmisión del virus de forma natura o a traves de los grupos de wasap de madres paranoicas.
Fàstic
21/05/2016
16:56
Comín: Un mercenari que no té n.p.i de Sanitat i venut al millor postor!! Fàstic
Maria
19/05/2016
19:01
En aquest tema, l'actuació del Departament de Sanitat del Conseller Antoni Comín ( llicenciat en filosofia que res sap de sanitat) és lamentable.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.