'Defensa de la Sanitat Pública' recorda a l'ANC la responsabilitat de la Generalitat en les retallades
  
Fotografia d'arxiu (Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública)
Amb motiu de l'acte a Tarragona de l'ANC sobre el model sanitari català, el Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona manifestem:

"Que el veritable i real responsable de l’estat actual del sistema públic català (sense obviar al govern central) són els diferents governs de la Generalitat, arribant a la seva màxima expressió en la conselleria presidida per Boi Ruiz. La campanya de l’ANC obvia la responsabilitat política en la gestió del nostre sistema català, amagant totes les formes jurídiques que s’utilitzen pel desballestament del sistema de salut pública.

El Sistema Sanitari Català (SISCAT) és un entramat d’empreses, consorcis, fundacions i formes jurídiques privades opaques. Fa més de 30 anys que és gestionat des de la Generalitat, és el Govern català qui decideix les polítiques sanitàries a Catalunya, amb el suport d’unes lleis que aprova el Parlament, i que de mica en mica està destruint la sanitat pública, alhora que es genera una corrupció, que denunciem, i demanem que sigui jutjada.

Estem d'acord que els pressupostos de l'Estat espanyol influeixen en els pressupostos de Catalunya, però les privatitzacions de la sanitat aquí no les han fet des de Madrid; les estan fent des de Barcelona.

El cas de l'hospital de Reus, el de Tarragona –amb les sinergies de col•laboració (consorci encobert) amb l’Hospital de Santa Tecla (privat) – i altres consorcis sanitaris catalans són responsabilitat dels nostres polítics, que han fet, i estan fent negoci amb la salut de la població.

Volem dir-li a l'ANC que el sistema sanitari català se l'estan "carregant", des de dins i des de fora. Si volem construir un model sanitari de qualitat a Catalunya el primer pas és construir un model 100% públic, només així el dret a la salut estarà garantit. La nova República Catalana s’ha d’anar teixint sobre una base neta de corrupcions.

Animem a l'ANC a unir-se a la lluita per una sanitat pública 100%, universal i de qualitat, per construir un país lliure de desigualtats.

Subscrivim el manifest de Marea Blanca de Catalunya".
Redacció TT - 15/08/2016 - 15:54h
a som-hi
23/08/2016
21:57
Es un insulto para usted lo que dicen la links?
Es un insulto que protestemos a quienes nos llaman manipuladores ? El insulto viene de quien lo padece o de quien lo dice. Porque esas palabras han salido se dus comentarios, no de los míos? Podría hacerle copy paste... Pero es aburrido y usted mismo puede revisar sus comentarios. 28244
Som-hi
23/08/2016
19:20
Que sí, que sí, que segur que l'Instituto Cervantes fa un esforç colosal per a la promoció i la protecció de gallec, euskera i català i hi destina una part important del seu pressupost.

La teoria, amic meu, ens la sabem tots. Tots sabem que la Constitución diu que "La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección."

Però també tots sabem que en castellà hi ha una dita que diu que "Del dicho al hecho hay un gran trecho".

Respecto y protección. Que sí, que sí.

Apa siau, ja en tinc prou, d'insults.


PD el link de l'ABC no funciona però no pateixi, no cal que perdi el temps passant-nos textos plamfetaris
hablando de Adeslas...
23/08/2016
18:25
Que la Generalitat protegeixi i promocioni la llengua catalana beneficia, i tant que beneficia!, els ciutadans que tenen aquesta llengua com a pròpia.
En qué les beneficia?, si ya tienen la lengua como propia, no necesitan la promoción. La promoción es para los que no conocen la lengua y quieren aprenderla por el motivo que sea. Nadie quiere aprender una lengua sin una motivación.
Ya vemos el poco resultado que tiene la inmersión lingüística que pretenede imponer una lengua. El uso del catalán en la calle sigue siendo minoritario.
2. No me hable de Adeslas que, desde que la compró la Caixa, se ha convertido en adalid de la sanidad privada y no hay quien la pueda pagar
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat