0 comentaris
14:05
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El COMT i el CODITA denuncien la manca d'EPIs i kits diagnòstics
  
En l’actualitat el 16% dels positius de coronavirus detectats a Catalunya afecten personal sanitari. Per aquest motiu, el Col.legi Oficial de Metges de Tarragona i el Col.legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona* volen denunciar de forma conjunta les condicions en les quals el personal sanitari ha de desenvolupar la seva tasca.

Tarragona 31 de març A Catalunya fins a 3.000 sanitaris (16% del total de positius detectats) s’han vist afectats per coronavirus SARS-Cov-2. Davant d’aquestes xifres, el Col.legi Oficial d’Infermeres i Infermers i el Col.legi Oficial de Metges volen denunciar públicament la falta d’EPIs i dels kits de proves diagnòstiques.

Aquests elements són indispensables per a l’exercici d’una bona praxi i esdevenen imprescindibles per evitar el contagi del professional i, en extensió, el de les seves famílies.

Per aquest motiu i amb l’objectiu d’aturar el nombre de positius entre el personal sanitari per falta de material adequat, el COMT i el CODITA exigeixen a les Autoritats sanitàries Central i Autonòmica:

- L’arribada dels Equips de Protecció Personal de forma imminent als centres hospitalaris on els treballadors i treballadores sanitàries desenvolupen la seva tasca i on la principal via de contagi és el contacte directe amb els pacients.

- L’arribada de proves diagnòstiques homologades de forma urgent i prioritària al personal sanitari a fi i efecte d’evitar l’extensió dels contagis als seus pacients així com als seus familiars

*En l’actualitat, el COMT i el CODITA representen a 7500 professionals de la Salut de tota la província de Tarragona.
Redacció TT - 31/03/2020 - 14:05h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.