'L'enxaneta', la nova moneda que s'estrenarà a l'edició d'enguany del Concurs de Castells
  
L’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) és l’encarregada de gestionar i organitzar el servei de bar del XXVè Concurs de Castells.
La proposta d’aquest any compta amb diverses novetats que tenen com a objectiu primodial oferir un producte i un servei de qualitat.

D’entre les novetats d’enguany, destaca la creació de la moneda oficial dissenyada especialment pel Concurs de Castells, l’enxeneta. El públic podrà bescanviar els euros per enxanetes (cada enxaneta tindrà el valor d’1 euro) a les 6 oficines de canvi de moneda que estaran ubicades a cadascun dels bars distribuïts per la Plaça de Braus (TAP). Igualment, i durant tota la jornada, aquells que ho desitgin es podran adreçar a les oficines de canvi a bescanviar els enxenetes que no hagin utilitzat per euros. La principal avantatge d’aquest sistema, és que el públic s’estalviarà cues a la hora de comprar tant el menjar com la beguda.

A més, aquest any, s’han incorporat a la venda entrepans calents fets al moment, patates, crispetes o vermuts d’entre d’altres novetats. Igualment s’ha volgut introduïr un producte tant típic de la nostra zona com és la coca dels Pallaresos, en les seves versions de xocolata i ceba. I tot això amb la premissa de mantenir el preus populars d’edicions anteriors.

La col.laboració i esforç conjunt de l’organització del Concurs de Castells i l’ARPA és reflexen també en la imatge corporativa creada conjuntament per l’ocasió, producte de la fusió d’ambdòs logotips.
Redacció TT - 04/10/2012 - 12:39h
diner de paper
06/10/2012
18:04
I els que sobrin què passarà? també els vendran?
MEDUSSA
05/10/2012
17:40
LO ENCUENTRO UNA CIPOTÁ
T.F.
04/10/2012
22:15
Eso es el tiquet de toda la vida para que los del bar no manejen efectivo ni sisen.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.