Enric Seritjol, nou president dels Xiquets de Tarragona
  
Enric Seritjol és des d’aquest dissabte el nou president dels Xiquets de Tarragona després que la candidatura que encapçalava, l’única que s’havia presentat a les eleccions a junta directiva de la colla, fos ratificada per l’assemblea de castellers. La nova junta, que substitueix en el càrrec la que fins ara havia presidit Antonio Sánchez durant les darreres dues temporades, va rebre el suport gairebé unànime de l’assemblea, amb 99 vots a favor i només tres vots en blanc.

Una nova junta que com a principal repte haurà de gestionar el millor moment social de la història de l’entitat, amb centenars de nous membres incorporats en les darreres temporades i que, de retruc, ha permès als ‘matalassers’ assolir en aquest període els millors resultats castellers del seu historial.

Per aquesta raó, consolidar aquesta tendència és una de les prioritats de la nova junta, que a més de Seritjol com a president, compta amb Cristina Cumplido com a coordinadora, Cèlia Zamora com a tresorera, Mireia Parera com a secretària, Oriol Sánchez com a relacions públiques, Pedro Ortega com a vocal del local i Albert Claramonte com a vocal de seccions. Una renovació de junta directiva que no afecta a la tècnica dels de la camisa ratllada, que continuarà encapçalada per Roger Peiró com a cap de colla.

Com a principals línies d’actuació, el nou equip directiu dels Xiquets es proposa intensificar i aprofundir en la tasca de projecció externa i obertura a la ciutat que ja està en marxa des de fa uns anys, a més d’endegar-ne d’altres com la modernització del local social o l’agilitació dels processos burocràtics que afecten els castellers, tot plegat sempre “tenint en compte que el principal objectiu de qualsevol iniciativa és facilitar que la colla faci els millors castells possibles”, tal com va recordar Seritjol. D’acord amb els Estatuts de l’entitat, la nova junta assumeix el càrrec per tres anys.
Redacció TT - 03/02/2013 - 11:23h
Casteller Serrallo
04/02/2013
22:10
Como se nota que se mezcla con las tribus de port aventura.Por eso sabe el jamiroquai.Por donde te sopla el viento hoy
INDI O MUSIC Jamiroqua
04/02/2013
20:36
Jamiroquai és una banda britànica de funk, disco i acid jazz. El seu nom és un joc de paraules que inclou el nom d'una tribu indígena nord-americana
Comentari eliminat
04/02/2013
16:40
Aquest comentari ha estat eliminat per incomplir les normes d'ús
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat