'Perfomance' del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública davant de les portes de l'Hospital Santa Tecla
  
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona va fer ahir, 29 d’Abril, a les 17 hores, una acció simbòlica davant de les portes de l’Hospital de Santa Tecla.

“Una vegada més ens manifestem en contra de la privatització de la sanitat pública, així com de les retallades de la pèrdua dels drets salarials dels treballadors/es i la opacitat en la gestió dels diners públics. Mentre es retalla es creen empreses dins de la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla.

Es va realitzar una “performance” on diferents companys/es anaven amb mascaretes i la boca tapada simbolitzant la por que la Xarxa fa als seus treballadors i amb un cartell a les mans amb el nom de les empreses que conformen la Xarxa Santa Tecla.

Amb la finalitat d’exigir una millora en la qualitat assistencial i aturar el deteriorament que està produint el procés de privatització, és imprescindible que pacients i treballadors i treballadores coneguin aquestes deficiències que volem denunciar, i que es produeixen en el diferents empreses que formen la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla:

- Increment en 48 hores de jornada anual dels treballadors/es (1690 hores/any).

- Increment de 114 hores de la jornada anual dels tècnics de radiodiagnòstic (1738 hores/any).

-Reducció del 5% s els conceptes en tots els conceptes de la taula salarial, pèrdua de les DPO i de la paga extraordinària de Nadal.

-Precarització dels contractes de treball, hi ha un elevat nombre de contractes parcials, a molt poques hores anuals. Aquests contractes parcials, no tenen planificació i avisen als treballadors amb molt poca antelació per anar a treballar, mitjançant un missatge de text telefònic.

-Reducció de la plantilla de treballadors/es.

-Es produeix intrusisme professional, hi ha categories professionals que assumeixen tasques que per la seva formació i categoria no els hi correspon.

-Incompliment de les recomanacions sobre les ràtios de personal.
Com a conseqüència d’aquestes reduccions ens trobem els serveis col•lapsats, que sobrepassen amb escreix la seva capacitat màxima, que no permet assumir pacients que requereixen una atenció especialitzada”.
Redacció TT - 30/04/2014 - 11:21h
¡?
30/04/2014
19:37
doncs aixó.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
AAA-
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat.