Un jardí de flors de paper per reivindicar la utilització ciutadana de la Tabacalera
  
Tot el veïnat i ciutadania està convocat a l’avinguda Vidal i Barraquer, davant del Magatzem 6 de la Tabacalera, aquest proper dissabte al matí. De la mà de l’AEG Fent Camí, cadascú crearà una flor de paper en la què s’hi podrà escriure una idea o desig per l’espai en desús de la Tabacalera i plantar-la davant mateix de l’edifici. D’aquesta manera es crearà un jardí horitzontal florit i verd que portarà la vida simbòlica a l’espai.

L'acte, de caràcter familiar, forma part de tot un seguit d'activitats programades des de la Plataforma Oppida i els col•lectius que hi participen, i vol cridar l'atenció de l'Ajuntament vers aquest espai industrial i històric abandonat per tal d’aconseguir-ne la cessió del Magatzem 6 i poder-hi obrir immediatament un centre autogestionat.
La construcció del jardí que es durà a terme aquest dissabte simbolitza totes les idees i propostes que viuran dins d'aquest espai, somnis i projectes sorgits des de la ciutadania i per a la ciutadania.

Aquesta iniciativa de replantar la Tabacalera, capitanejada per l'AEG Fent Camí, demostra que Oppida és una plataforma que dóna veu i representa a més de 40 entitats de la ciutat que estan fartes del mal ús que a Tarragona es fa de l'espai i equipaments públics; amb la Tabacalera com a símbol, reclamen un canvi d'actitud immediat als governants.

És imperatiu donar accés a l'associacionisme, al pensament crític i als moviments socials per tal de poder convertir un espai tancat i abandonat en un lloc útil i necessari per aquesta ciutat.
Redacció TT - 16/02/2017 - 18:06h
Museu Tarraco
17/02/2017
19:59
Un gran museu, de categoria, de la Tarragona romana (Tarraco). I no com ara en què les restes estan amuntegades.
veï
16/02/2017
21:25
Allí estarem.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat