0 comentaris
17:28
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
El futur del sector turístic de la Costa Daurada i la Mediterrània s'analitzarà a Tarragona
  
El dilluns vinent, 22 de maig, Tarragona acollirà per primera vegada el Mediterranean Tourism Meeting, un congrés que té por objectiu analitzar els nous reptes i oportunitats del sector turístic de la Costa Daurada i l’àrea Mediterrània. La jornada està coorganitzada per Bamboo i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, amb la col•laboració del Port, la Universitat Rovira i Virgili i diverses entitats privades. Compta amb la participació d’experts com Josep Ejarque, assessor de Turisme per a les Nacions Unides i Daniela Freund, vicedegana de la Facultat de Turisme de la Universitat Ramon Llull i professionals com Eduard Xatruch xef dels restaurants Compartir i Disfrutar, Meritxell Falgueras, periodista i sommelier i Ivana Miño, presentadora, actriu i experta en gastronomia, entre d’altres.

La diferència principal amb les dues edicions passades és que enguany no només tindrà format de congrés, sinó que finalitzarà amb un showcooking en directe a càrrec del xef del restaurant Deliranto, Pep Moreno. Els assistents podran degustar les receptes preparades en directe pel xef a través del còctel de networking posterior.

El Mediterranean Tourism Meeting es desenvoluparà en tres blocs, el primer estarà relacionat amb Smart Destinations, el segon tindrà a veure amb l’enoturisme i el món del vi i un tercer bloc sobre gastronomia de qualitat, com a factor diferencial d’un turisme que busca l’excel•lència. Segons la consellera de Turisme, Inma Rodríguez, la trobada “reunirà a tots els agents del sector turístic de la província i serà una bona oportunitat per establir aliances al territori, posar en contacte el sector públic i el sector privat i continuar treballant per a que Tarragona assumeixi un lideratge com a destinació turística de qualitat que, a més del patrimoni, compta amb dos grans valors com són la gastronomia i l’ enologia”.
Redacció TT - 17/05/2017 - 17:28h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat