La secció sindical de la UGT fa temps que ve denunciant possible frau en les contractacions de la URV
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
Arran la informació apareguda en El Periódico aquest passat dimecres, sobre la investigació per part de l’oficina antifrau de les contractacions de personal de la URV, la secció sindical de la UGT a la URV, vol recordar, que en data 22 de febrer ja van publicar, en el seu Facebook, un “missatge” el 22 de febrer de 2017, en aquest mateix sentit, i que ara volen “refrescar”:

"A la Universitat Rovira i Virgili, tot i ser administració pública, és pràctica normal, que en el cas dels PAS interins, aquests no percebin les retribucions d'acord amb el nivell de la plaça que ocupen, tot i el dictamen de la sindicatura de comptes. Les vacants del cos de gestió A1 financien les places dels alts càrrecs de confiança, 19 segons dades del 2015. Hi han serveis sense cap de servei (places vacants de funcionaris A1), càrrecs de confiança fent de caps de Servei, companys auxiliars C2, 14 fent tasques administratives i de gestió, personal tècnic fent funcions administratives i de gestió, segrest de possibilitat de negociació col•lectiva, en definitiva, molt mala baba gerencial amb el consentiment del rector...Aquest model de gestió universitària de la "cosa pública" és insostenible. Amb raó els nostres estudiants són els que paguen les taxes més altes de tot el sistema universitari català i de tot l´estat espanyol. S'han begut l'enteniment."

La secció sindical afegeix que: “Tot això amb la complicitat dels representants de CCOO a la URV, majoria en la Junta i el Comitè”.

Finalment, la UGT-URV fa un avís a navegants: “L´aparegut en premsa només és la punta de l'iceberg. Des de la secció sindical el desembre de 2016 vam presentar denúncia davant del jutjat contenciós administratiu, d´una banda de l´acord de la Comissió Econòmica del Consell Social sobre la modificació de les places del PAS (modificació de la RLT) i, per l´altra, de la resolució desestimatòria de la Gerència a la sol•licitud de la Secció sindical UGT-URV, en relació a la irregular composició dels tribunals en diferents convocatòries públiques per a la provisió de personal”.
Redacció TT - 08/06/2017 - 22:19h
Yovanna
13/06/2017
23:05
Si la Yerbas s'ha begut l'enteniment del tot .... vol dir que la Yerbas hauria de sortir del .....
Pep
12/06/2017
20:39
Per saber si la presidenta comité de CCOO va Fer el que li pertocava com a representant dels professors assetjats, pot dir-me algú si va denunciar davant Inspecció de Treball, gràcies
INDIGNAT
12/06/2017
13:21
Que fàcil és carregar sense donar la cara. UGT a l'Ajuntament de Tarrgona va denúnciar la RLT i sense ànonims, el mateix que ha fet a la URV ha interposat un contenciós administratiu amb nom i cognoms. D'ànonim res de res.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat