170 treballadors de l'Ajuntament presenten a l'OMAC un escrit demanant al PSC que retiri la moció contra el referèndum
  
Aquest dijous al matí, a l’estona del descans, treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Tarragona han presentat a l’OMAC un manifest signat per 170 persones de l’ens municipal on demanen al Grup Municipal del PSC o bé la retirada de la moció presentada, i que vol ser debatuda en el Ple del dia 21 de juliol per rebutjar el calendari del procés d’independència, i cercar un acord per a una reforma constitucional, o bé la retirada del l’acord número 4 d’aquesta moció, que pretén “Protegir el funcionariat d’aquest Ajuntament perquè no hagin de col•laborar, en l’exercici de les funcions públiques, amb cap iniciativa que no tingui cobertura legal”.

Les signatures que s’agrupen sota el manifest “No en el nostre nom” consideren que són els treballadors i les treballadores municipals qui, lliurement, decidiran si participen en el referèndum d’autodeterminació i independència de Catalunya l’1 d’octubre de 2017, i consideren que la presentació d’aquesta moció utilitza els treballadors municipals amb fins partidistes.

El grup promotor de treballadors i treballadores mostra la seva satisfacció pel nombre de signatures recollides malgrat ser juliol (un dels torns de vacances); per les dificultats en la recollida (només podent-ho fer a les entrades o sortides de la feina) i per la por a represàlies que algunes persones han mostrat a l’hora de signar, tot i estar d’acord amb el manifest.

El grup promotor també ha valorat la transversalitat dels signants, on es pot trobar des de personal laboral, funcionari o bé interins, fins a representants de tota l’escala salarial de l’ajuntament.

És, per tot això, que amb el suport d’aquest nombre de persones i aquesta diversitat evident, i amb l’afegit que la moció del grup municipal del PSC no es troba referendada per cap secció sindical o grup de treballadors, que el grup promotor d’aquest manifest creu —i reitera— que davant de la quantitat de signatures recollides entre el personal de l’Ajuntament de Tarragona aquesta moció hauria de ser retirada.
Redacció TT - 20/07/2017 - 13:57h
Volem ser lliures!! (caxondos)
24/07/2017
12:42
Què caxondos aquests funcionaris que volen ser lliures quan en realitat no els controla ningú! Juas, juas
Patetico !!!
21/07/2017
22:52
Ya se guardará nadie de tomar represalias contra ningun funcionario por sus ideas y manifestaciones .pero si es cierto que existe el riesgo, aqui estaremos para defendernos como toca .faltaria mas...El Ayuntamiento no tiene 1700 funcionarios ,eso es falso .No llega ni a 1000 .Y si,hay miedo a ser uno mismo ,por algo será ..
A JBL
21/07/2017
18:35
Si se pasaran el día vigilando a algunos de los trabajadores del Ayuntamiento, que no debería dejar de ser una de sus misiones como representantes de la Empresa Municipal, otro gallo cantaria y posiblemente más de 30 ó 40 se llevarian sanciones de empleo y sueldo de 45 días por faltas graves y reiteradas, y muchos otros por escaquearse de trabajar y por hacer otras tareas en horas de trabajo. SI LOS QUE GOBIERNAN TUBIERAN UN POCO DE DISCIPLINA,LA SITUACIÓN LABORAL DARIA UN VUELCO. Y LA CIUDAD NOTARIA ESOS 1700 TRABAJADORES QUE PAGA, Y ALGUNOS A PRECIO DE ORO.Osea que lo que tienen que hacer a hora el gobierno es controlar el demasiado tiempo y la poca faena que tienen algunos y tomar medidas
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat