El carrer Sant Oleguer serà peatonal per facilitar el passeig dels vianants a l'entorn del circ
  
Aquest dimarts han començat els treballs de senyalització de noves mesures de mobilitat de la Part Alta i el seu entorn.

El canvi més destacat és que el carrer Sant Oleguer ja no serà de lliure accés, sinó que només estarà obert per a actuacions de càrrega i descàrrega i altres operacions de 6 a 11 h. La resta de temps l’accés al carrer als vehicles estarà tancat amb un piló. Segons el conseller de Mobilitat, Josep Acero, “l’objectiu de l’actuació és reforçar la presència dels vianants en un dels principals vials d’accés i contemplació de la capçalera del circ”. I ha afegit: “el pas dels vehicles per un carrer amb les voreres tan estretes era complicat els dies d’assaig de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, ja que s’agrupava molta gent al voltant del local i la convivència amb el pas dels vehicles no era senzilla”.

El tancament al trànsit del carrer Sant Oleguer comportarà que l’accés a l’aparcament soterrani de la plaça de la Font es faci a través del carrer Portalet. Aquesta reordenació també implicarà que un dels dos carrils de circulació de la Rambla Vella en sentit via de l’Imperi Romà es dediqui a facilitar el gir al carrer Portalet i a zones que de 8 a 13 h i de 16 a 20 h seran de càrrega i descàrrega i la resta del dia d’estacionament lliure per a qualsevol vehicle.

La reordenació també inclou petites modificacions en la mobilitat interior del barri. D’aquesta manera, els vehicles que accedeixin a la Part Alta pel Portal de Sant Antoni només podran circular pel carrer del Puig d’en Sitges per iniciar el circuit de lliure accés. La circulació pel carrer Mare de Déu de la Mercè quedarà, doncs, restringida només als veïns.

En el marc d’aquesta reordenació també s’habilitarà una nova zona d’estacionament per a 30 motocicletes a la Via de l’Imperi Romà, en sentit descendent, situades aproximadament davant del parc de Saavedra. Aquestes places complementaran la zona d’estacionament de motos habilitada recentment al carrer Portella, cruïlla amb el passeig de Sant Antoni.

Tots els canvis son fruit de l’avaluació de l’ordenació del trànsit, la circulació i l’estacionament que es va fer a la Part Alta l’any 2012. Segons el conseller Acero, “el pas d’aquests cinc anys ha permès comprovar que la majoria de mesures preses en aquell moment anaven ben encaminades i per això ara es consoliden però durant aquest temps han sorgit noves necessitats que fan necessària la implementació de noves mesures per millorar la mobilitat”.
Redacció TT - 25/07/2017 - 14:51h
Cocinero
27/07/2017
13:18
Estos Socialistas están enterrando la Part Alta,estos Socialistas por unos votos son capaces de cualquier cosa, estos Socialistas de no se sabe donde proceden,estos Socialistas que ya están nerviosos porque pocos les vamos a votar.
Toni
27/07/2017
09:39
Desconec si els motius reals han estat facilitar els assajos de la Jove, però en tot cas em sembla bé que no hi passin vehicles aprop d'un monument i se'n faciliti la seva contemplació
uno que sabe
26/07/2017
00:09
Ya hace tiempo lo de los pilones y las ambulancias se encuentran con toda miseria por medio de las calles estrechas.Lo del oleguer es para facilitar a los de la jove los ensayos y las tertulias en la calle ya que el local no reune las condiciones legales, todos los vecinos al pleno abuchear estos que han arruinado Tarragona.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat