L'Ajuntament denega el permís per celebrar la Diada alternativa i tradicional a la Part Alta
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
L’Ajuntament no dóna permís a la Coordinadora 11 de Setembre, propera a la CUP, per celebrar els actes tradicionals de la Diada a la Part Alta. El Servei de Mobilitat i Convivència, en mans del PP, al•lega que l'activitat és "desproporcionada" per fer-la a la Part Alta.

Segons informa 3cat24, la portaveu de la coordinadora, Roser Calaf, diu que no entén la decisió de l'ajuntament i que darrere de les al•legacions tècniques s'hi amaga una decisió política:
"Em va sorprendre perquè no canvia res, hem demanat els mateixos espais que cada any i aquest any és la vuitena edició. Nosaltres ho vinculem més a un sentit polític."

Segons l'ajuntament, però, la decisió forma part de les restriccions d'activitats d'oci i culturals que es fan al nucli antic. Per exemple, alguns concerts de Sant Magí o Santa Tecla tampoc no es faran a la plaça de la Font, tal com fa anys que reclama la plataforma Farts de Soroll.

En un post a Facebook, la plataforma assegura que "només demanem que es reguli el nivell de decibels dels actes nocturns". I afegeix: "No hem estat mai en contra dels actes festius, tradicionals i culturals."

Farts de Soroll, a més, ha criticat l'ajuntament: "Ens torna a instrumentalitzar per justificar la prohibició d'actes, quan els seus motius són d'un altre caire."

Entitats de la Coordinadora 11 de Setembre i l'ajuntament es reuniran d'aquí una setmana per trobar-hi una solució.
Redacció TT - 02/08/2017 - 14:46h
a Pep ( o sus defensores)
05/08/2017
17:19
"ya me dirà qué es Tarragona sin su comarca y sin las comarcas que la rodean."

1.-Tarragona ciudad es Tarragona ciudad sin las comarcas que le rodean y tiene derecho a decidir su futuro.
2.-Què es Barcelona,? ciudad, comarca, provincia?
Tampoco Barcelona ciudad es independentista porque su ayuntamiento no está en manos de partidos que se proclaman independentistas.

Nos impondrán su voluntad los pueblos (que representan una minoría con menos votos que las ciudades) a la mayoría de los votantes?
Eso es lo que pasó tras las llamadas elecciones plebiscitarias en el parlamento catalán Gobiernan los representantes de la minoría con el apoyo de quien los tiene atrapados
>Pep
04/08/2017
12:19
Sobre Cataluña:
habla usted de votos o se parlamentarios?
Cuando se habla de votos nos referimos al voto particular o al voto de los parlamentarios?

Sobre Tarragona

El artículo habla sobre el Ayuntamiento de Tarragona porque pone a caldo al gobierno de Ballesteros. Pero usted se escurre como una águila y empieza a salirse del tema , tergiversando encuestas, y escribiendo falseades que n0 cuelan
A "> Pep"
04/08/2017
10:10
Lo de que Cataluña no es mayormente independentista es el mantra que le interesa repetir y repetir para intentar que se convierta en realidad antes del 1-O. La realidad es que hay una mayoría independentista, una minoria unionista y una parte que duda / no sabe / pasa.

Lo de que Tarragona no es mayormente independentista es verdad a medias. ¿Qué es Tarragona? ¿Ciudad? ¿Comarca? ¿Camp? ¿Provincia? Ciñiéndose estrictamente a la ciudad, dada la situación sociodemogràfica fruto de las últimas dècades (espero que en esto no vislumbre xenofobia) gana el No, però ya me dirà qué es Tarragona sin su comarca y sin las comarcas que la rodean. ¿Qué sentido tiene contar sólo los votos de la ciudad?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat