L'EMT promou actuacions per millorar l'accessibilitat a les parades del bus
  
Fotografia d'arxiu de Tot Tarragona
L’Empresa Municipal de Transports Públics de Tarragona (EMT) ha emprés, al llarg d’aquest mig any, actuacions enfocades sobre tot a millorar l’accessibilitat als vehicles. La més destacada i amb més inversió ha estat la instal•lació d’andanes que faciliten l’accés de pujada i baixada de l’autobús a les persones amb mobilitat reduïda; això a les parades del Sociosanitari Francolí, al barri de Sant Ramon i a l’Arrabassada.

Una altra acció, destinada a guanyar en accessibilitat, va ser la posada en marxa d’una mesura consensuada amb l’ONCE per tal de evitar col•lisions de les persones invidents amb els elements que sobresurten del pal de parada. Aquesta mesura va consistir en instal•lar una peça fins al terra per tal que les persones cegues puguin detectar l’element que sobresurt i el puguin bordejar.

Una millora més que cal destacar sobre aquests aspectes d’accessibilitat ha estat adaptar el reglament de viatgers al format conegut internacionalment com Lectura Fàcil, del qual l’EMT ha estat pionera. S’ha fet un pòster amb aquest sistema que anirà dins dels vehicles. Amb aquesta mesura es facilita l’accés a la informació de forma clara i comprensible a un percentatge de població que té dificultats lectores que arriba al 30%.

Igualment, cal subratllar l’inici de la primera fase de millora de la senyalització a les marquesines amb la instal•lació de planxes a la part superior.
Redacció TT - 08/08/2017 - 14:39h
no som apòstols
09/08/2017
20:01
Seria massa demanar poder seure a totes les parades?
Tarragonino
08/08/2017
22:03
Tendrían que promover más la renovación de la flota...últimamente dan pena... Y que hay del Sr Cortés aún cobrando de los ciudadanos y fundiéndose la pasta en restaurantes y demás....de la tarjeta de la Emt?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat