Joan Martí Castell, primer rector de la URV, distingit amb el premi El Balcó
  
L’homenatge i el lliurament del guardó està previst que tingui lloc el dia 21 de setembre, a les sis de la tarda, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona.

El premi El Balcó 2017 ha estat concedit al tarragoní Dr. Joan Martí Castell, no solament pels mèrits idonis i suficients d’una trajectòria exemplar, ben explícits en la succinta biografia, sinó que també per les circumstàncies que en ell concorren aquest any en allò que fa referència als propòsits històrics d’Òmnium Cultural de defensa i promoció de la cultura i la llengua catalanes.

En relació amb la cultura, perquè l’avinentesa de la celebració del 25è aniversari de la creació de la Universitat Rovira i Virgili representa una bona oportunitat per a una resposta de reconeixement de la societat civil que avali l’arrelament que està assolint en la nostra ciutat i de la voluntat que augmenti si cal. L’homenatge a la persona de qui en fou el primer rector serviria a aquesta intenció. "No oblidem tampoc, la conveniència de reforçar el paper, avui tan menystingut, que voldríem que tinguessin les humanitats en la projecció universitària".
Redacció TT - 05/09/2017 - 14:37h
aj
05/09/2017
18:46
felicitats!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat