Milers de persones clamen a Tarragona en defensa de les llibertats i en contra les accions del govern espanyol
  
Els manifestants han estat convocats, aquest vespre a la Plaça Imperial Tarraco, per les organitzacions sobiranistes ANC i Òmnium i els partits independentistes ERC, la CUP i PDeCat, desprès de les detencions i escorcolls que s’han produït aquest dimecres a Catalunya.

Davant la Subdelegació del govern espanyol s’han fet els parlaments reclamant els drets democràtics i en contra la repressió, acompanyats dels crits de “Votarem”, "Independència" i “No tenim por”.

Finalment la mobilització més multitudinària, que fins ara mai s’havia viscut a la nostra ciutat, que es podria qualificar d’històrica, ha arribat a la Plaça de la Font, i a les portes de l’ajuntament s’han llançat paperetes fictícies de l’1-O, amb els crits de “Democràcia. Democràcia!” i “Ballesteros dimissió!”.

Cal recordar que l’actuació del govern espanyol d’aquest dimecres el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha qualificat d’un estat d’excepció de facto, i d’una autèntica vergonya.

Les concentracions i manifestacions s’han repetit arreu de Catalunya, amb una gran participació a Barcelona davant la Conselleria d’Economia i Finances.

Les mostres de solidaritat en contra de les intervencions policials també s’han fet paleses fora de Catalunya i les protestes, en aquest cas convocades per Podemos i partits i agrupacions d’esquerra i independentistes, també s’han celebrat a Madrid, a diferents ciutats d’Euskadi, Galicia, València, així com en altres punts de la geografia espanyola.
Redacció TT - 20/09/2017 - 21:14h
què és la llei?
02/10/2017
20:09
Esteu dient que la llei és xafar vidres a cops de martell, destrossar portes, obrir armaris tancats a lo bèstia, empènyer persones, abocar persones per les escales, cops de porra, bales de goma (prohibides a CAT), fotre mà, arrossegar persones per terra... i alguna cosa més (tirar gasos)?
ESTO PUEDE SER EL OESTE, LA LEY DEL MAS RÀPIDO
22/09/2017
08:15
Se pueden hacer concentraciones sin permiso? Cualquier entidad, asociación, ETC, puede cortar una vía pública sin permiso?. esto no va bien estamos enseñando a nuestros jovenes a saltarse la ley, a no cumplir las normas, y eso lo vamos a pagar caro todos durante los proximos 50 años. espero que no nos digan que dejemos de pagar el IBI, la Basura, a Hacienda, las multas, o que dejemos de pagar por lo que queramos adquirir en las tiendas y colmados. esto se puede parecer pronto a la LEY del OESTE.
lo llaman democracia : saltarse la ley
21/09/2017
19:14
Ha visto usted los videos delos pacíficos manifestantes en Barcelona?
" un movimiento ciudadano pacífico en defensa no solo de la independència sinó sobre todo de la democracia".
Viendo los videos del" movimiento ciudadano pacífico" en Barcelona
Las fuerzas de seguridad que cumplían con su obligación tuvieron dificultades para realizar su trabajo, con amenazas en el exterior y sin poder acceder a sus vehículos, inutilizados por los pacíficos ciudadanos.
https://cronicaglobal.elespanol.com/politica/el-consulado-de-eeuu-en-barcelona-alerta-sobre-el-riesgo-de-violencia-en-la-diada-y-aconseja-evitar-las-manifestaciones_10887_102.html
"Incluso las manifestaciones que se presuponen pacíficas...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat