L'Àliga de Tarragona se suma a la defensa de la democràcia i de les llibertats
  
L’acte més multitudinari de les Festes de Santa Tecla, no ha estat aliè als problemàtics dies pels que està passant Catalunya.

La Baixada de l'Àliga celebrada aquesta matinada s'ha convertit en un clam reivindicatiu en defensa de la democràcia. L'Àliga de Tarragona, guarnida amb un pom de clavells al bec, ha baixat les escales del Pla de la Seu fent una crida a la llibertat i al dret a decidir. Per la seva banda, el col•lectiu de portadors de l'Àliga han lluït penons reivindicatius en favor de la democràcia, després dels fets ocorreguts en les darreres hores a Catalunya.

Davant d'un moment tan transcendental com el que viu el país, l'Àliga fa un pas endavant en la lluita per la defensa dels drets fonamentals que en els darrers dies s'han vist retallats.

Els clavells del bec, com els de la Revolució Portuguesa de 1974, representen la revolució dels somriures i simbolitzen la lluita pacífica en defensa de les llibertats.

Tradicionalment, l'Àliga de Tarragona ha sigut un dels elements més crítics i reivindicatius del Seguici. No obstant, com a element de propietat municipal, sempre ha evitat posicionar-se políticament. Els fets esdevinguts darrerament a Catalunya han fet necessari trencar aquest silenci.
Redacció TT - 22/09/2017 - 08:06h
tots demócrates
22/09/2017
12:51
i el negrito i la negrita es fan roba nova amb l´estelada
Tgn_hool
22/09/2017
12:17
Tot en aquesta vida és política i ens podem queixar quan volem per això tenim llibertat d'expressió. Com tu has fet amb el comentari anterior
QUE PENA MEZCLAR POLÍTICA Y FIESTAS
22/09/2017
11:45
Señores el Aliga es de la Ciudad, unos cuantos vamos a pedir al Ayuntamiento que nos dejen llevar el Aliga a nosotros que no queremos mezclar política y cultura popular de fiestas en Tarragona. Crearemos una colla nueva para llevar el Aliga sin política. porque ya esta bien de utilizar nuestras fiestas y actos para uso político y partidista.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat