Catalunya s'atura contra la repressió policial i milers de persones es concentren a la Plaça Imperial Tarraco
  
Segons els convocants, la “Taula per la Democràcia”, la CUP, l’ANC, Òmnium, i altres entitats així com els sindicats minoritaris, amb el suport a les mobilitzacions de CCOO i UGT, qualifiquen de massiu el seguiment de la jornada de vaga, que ells anomenen “aturada de país”, en el conjunt de Catalunya.

Els convocants, que han fet un manifest per a aquesta mobilització, encoratgen als Ciutadans: “Sortim al carrer, donem una resposta pacifica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió dels cossos policials”.

Al llarg del dia també s’han convocat diferents concentracions i manifestacions arreu de Catalunya.

A les 11 del matí milers de persones s’han concentrat a la Plaça Imperial Tarraco.

Precisament, en aquesta emblemàtica Plaça, a les 19 hores està prevista la manifestació central de les nostres comarques, d’aquesta jornada d’aturada, de protesta, i de reivindicació.

Cal destacar que les mobilitzacions s'estan desenvolupant de forma cívica i pacifica.
Redacció TT - 03/10/2017 - 12:12h
A "hora de investigar lo sucedido"
03/10/2017
22:57
El seu comentari és una vergonya vomitiva. Els policies van perdre l'honor ells solets, ja mai més tindran honor en aquesta terra. Que se'n vagin ja, i deixin de tractar els catalans com si fóssim animals.

Nens i ancians com a escuts? Es pot ser més miserable? Els ancians anaven a votar com qualsevol altre persona que era allà, i els nens acompanyaven als seus pares a votar, com es fa en qualsevol votació.
a "te pueden obligar a hacer huelga?"
03/10/2017
22:52
Vostè no té ni idea de què parla. Avui l'administració de la Generalitat senzillament no ha donat servei, com si fos un dissabte. Els funcionaris de la Generalitat cobraran a final de mes la nòmina normal.

I si no s'ho creu, el ministre Montoro li ho ha confirmat. Ha avisat que, malgrat la intenció anunciada per la Generalitat, com que resulta que els comptes estan intervinguts, ell farà el que li doni la gana, i per tant sí que li descomptarà un dia als funcionaris que no hagin treballat. Una ridícula amenaça, perquè ja me dirà com pensa saber Montoro qui ha treballat i qui no.
te pueden obligar a hacer huelga?
03/10/2017
18:44
http://www.publico.es/actualidad/derechos-y-deberes-iran-o.html

"Soy totalmente libre de ir a la huelga?
Sí, de ir y de no ir. Es un derecho individual que recoge la Constitución Española como uno de los derechos fundamentales. Pero es de libre ejercicio. Por la misma razón, nadie puede obligar a ejercerlo. Sin embargo, la presión exterior suele condicionar a los trabajadores; y es una presión muy difícil de medir legalmente"
Te puede obligar la Generalitat a hacer huelga?

Sí. Nosotros tenemos leyes propias. La Generalitat puede decidir cuándo los funcionarios deben hacer huelga y cuándo deben cerrarse o abrirse los centros públicos. Cuántos funcionarios han hecho huelga? Todos...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat