Repsol i la Coordinadora de Colles Castelleres renoven la seva col.laboració
  
Josep Francesc Font, director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, i Rosa Rovira Vendrell, vicepresidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), han signat aquest matí un conveni que suposa el sisè any de col•laboració entre les dues entitats. La signatura s’ha fet coincidir amb la celebració avui, del setè aniversari de la inclusió dels castells a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

L’aportació de Repsol a la CCCC haurà servit aquest any per treballar en tres àmbits: la igualtat de gènere, la formació interna i la difusió entre els més petits, i per refermar el compromís de Repsol amb la cultura popular del seu entorn. La col•laboració econòmica es xifra en 10.000 euros.

Així, per cinquè curs consecutiu Repsol permet oferir sessions gratuïtes de l’activitat “Fem un castell?” del Camp d’Aprenentatge de Tarragona a escoles de la demarcació. El Complex Industrial també va finançar la V Jornada de Bones Pràctiques de Gestió, que es va dur a terme el passat 1 de juliol a Reus.

Pla de Gènere per les colles castelleres

En aquest sentit, l’aspecte més innovador de la col•laboració entre Repsol i la CCCC és el desenvolupament d’un pla de gènere per a les colles castelleres. Es tracta d’una iniciativa nova, que recull les experiències fins ara desenvolupades per dues colles de Barcelona (els Castellers del Poble Sec i la Colla Jove de Barcelona), i que vol facilitar a totes les colles membres de la CCCC eines per a treballar la igualtat de gènere internament a tots els nivells. L’aportació de Repsol permetrà que aquesta iniciativa es desenvolupi amb el suport professional necessari.
Redacció TT - 16/11/2017 - 14:31h
REPSOL Y LA CONTAMINACIÓN INDEPENDENTISTA
20/11/2017
18:18
REPSOL A parte de contaminar nuestros cielos, acuíferos con escapes, ruido de la antorcha. Humo y demás ahora también colabora con el independentismo y sus collas castelleras
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat