L'exèrcit espanyol realitzarà un seguit de maniobres a Tarragona durant el mes de desembre
  
El proper mes de desembre tindrà lloc a la demarcació de Tarragona un desplegament de les unitats atribuïdes al Comandament de Defensa i Operacions Aèries (MDOA) en el marc de l'operació “Eagle Eye”, adreçada a comprovar les capacitats i la integració d'aquestes unitats en el Sistema de Defensa Aeri.

L'objectiu de l'operació “Eagle Eye”, el desplegament que serà visitat per la Ministra de Defensa, és comprovar la coordinació entre unitats dels Exèrcits de Terra i de l'Aire i l'Armada i implementar nous procediments d'actuació conjuntes, així com capacitar al MOPS (Comandament d'Operacions), a través del MDOA en aquest cas, per complir amb l'operació permanent de vigilància i defensa de l'espai aeri nacional.

En la tercera activació aquest any de l'operació, i igual que en anys anteriors, també participaran unitats de l'Exèrcit de l'Aire i de l'Armada, en aquest cas avions EF-2000 de l'Ala 14 i la fragata “Almirante Juan de Borbón”.

Per aquest motiu, del 20 al 23 de novembre, la Unitat de Defensa Antiaèria (UDAA), generada pel Comandament d'Artilleria Antiaèria de l'Exèrcit de Terra, està duent a terme un reconeixement tàctic a la zona a fi de buscar emplaçaments per als seus diferents elements.

En aquest reconeixement està participant un equip de 13 membres de la Unitat de Vehicles Tàctics dirigit pel tinent coronel cap del Grup d'Artilleria Antiaèria II/71. Durant la seva estada a la zona, els militars mantindran també diferents reunions amb autoritats civils amb la finalitat d'explicar el motiu del reconeixement i el posterior desplegament de les unitats antiaèries.

Segons el Ministeri el Comandament de Defensa i Operacions Aèries (MDOA) és el responsable de les operacions de vigilància i seguretat aèria als espais aeris de sobirania i interès nacional, missió que realitza de forma permanent, les 24 hores del dia, tots els dies de l'any, sota el comandament del Comandant del Comandament d'Operacions (CMOPS).
Redacció TT - 22/11/2017 - 12:19h
ai pobrets
24/11/2017
19:48
Que vagin utilitzant les armes sinó es rovellaran.
Sobre "Aitor"
24/11/2017
15:24
sic

i després van dient que els catalans estem adoctrinats i abduïts i no fem res més que repetir les consignes sobiranistes
Aitor
23/11/2017
20:47
Las maniobras militares son totalmente necesarias para comprobar la operativa de las fuerzas armadas. Las fuerzas armadas son necesarias para defender la independencia de nuestro país y como elemento disuasorio.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat