La policia fa una valoració positiva de la videovigilància instal.lada a la Part Baixa
  
La Junta Local de Seguretat s'ha reunit aquest dijous per fer balanç de l'activitat policial durant els primers deu mesos de l'any, posant un èmfasi especial a la passada campanya d'estiu. Durant la reunió s’han presentat les càmeres de videovigilància a la Part Baixa de la ciutat, s’han analitzat les dades delinqüencials fent un repàs dels dispositius conjunts de Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra més destacats , s'ha fet balanç de la campanya de platges i s'ha informat de les accions per incrementar la vigilància a les escoles de la ciutat.

La Junta Local de Seguretat ha fet un primer balanç positiu de la posada en funcionament del sistema de videovigilància de la Part Baixa. El sistema consta d’un total de 20 càmeres ubicades en diferents punts d’aquest entorn, amb l’objectiu de contribuir a la millora de la seguretat ciutadana en la Part Baixa de la Ciutat, per on transiten diàriament unes 15.000 persones i uns 20.600 vehicles, aproximadament.

El sistema està en funcionament les 24 hores del dia els 365 dies de l’any i permet la visualització i gravació de les imatges de la via pública , afavorint la recuperació de les imatges que puguin servir com a prova davant d’una infracció a les Ordenances Municipals o dels fets delictius es produeixin en els carrers on estan ubicades.

Anàlisi de les dades delinqüencials

La Junta Local de Seguretat ha analitzat positivament l’evolució dels delictes a la ciutat ja que, tot i l’augment del número de denúncies (10.843), en els darreres 5 anys s’ha constat una reducció acumulada del 3,8% dels fets delictius.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni en les seves diverses tipologies, la comparativa interanual mostra un important descens dels robatoris amb violència que han caigut un 17,4%, una xifra que en cas de les estrebades a la via pública en particular encara és més important amb un descens del 38,9%. Quant als robatoris amb força a domicili, les dades mostren un lleuger descens del 0,5%.

Del total de delictes a la ciutat, els furts continuen sent la tipologia més nombrosa amb un 43% del total. En segon lloc, es troben els robatoris amb força a interior de vehicle que representen un 14,5% del total. En aquest sentit, cal destacar que entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut 51 persones de les quals vuit acumulen diversos fets similars.
Redacció TT - 30/11/2017 - 16:29h
feina assegurada
05/12/2017
10:23
Mentre continuem amb aquestes lleis que defensen i permeten la delinqüència no ho acabarem. Deixant-los anar aconseguim que mai això no s'acabi. Hi ha treball assegurat per a la policia i jutges.
QUE VOL DIR?
01/12/2017
16:44
en els darreres 5 anys s’ha constat una reducció acumulada del 3,8% dels fets delictius.

número de denúncies (10.843) 3O DENNCIAS PER DIA

VOLEM O FETS DELICTIUS
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat