L'Ajuntament et convida a enlairar-te amb el Parc Infantil de Nadal
  
Avui, a les 12.30h, s’ha inaugurat el Parc Infantil de Nadal de Tarragona. Fins al 4 de gener de 2018 i d’11 a 14 h i de 17 a 20 h (excepte el 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí que el parc estarà tancat), les famílies podran gaudir de més de 34 tallers, dels quals gairebé 21 són novetat.

Aquest any la temàtica és l’espai i compta amb una zona central anomenada la Plaça del Sol, que esdevindrà un espai polivalent on s’hi podran veure espectacles de petit format o tallers de gran envergadura. Una oportunitat fantàstica perquè entitats de la ciutat puguin participar al Parc de manera puntual. Les zones del parc estan indicades amb planetes penjant del sostre i un gran sol presidirà la zona central, just damunt de la Plaça del Sol.

En aquesta línia, molts tallers s’inspiren en la temàtica i podrem gaudir, per exemple, d’un cas de realitat virtual que ens farà viatjar més enllà de les estrelles.

El contingut del Parc és:

• Un taller que treballa la igualtat en un espai fixe. Sorgeix de la col•laboració amb el departament d’igualtat de l’Ajuntament de Tarragona.

• Una formació específica per l’equip educatiu del Parc que ens proporciona l’Observatori de la Igualtat de la URV.

• Una animació diària a forma de passa-carrers que ajudarà a fer menys avorrides les cues i que tindrà un caràcter feminista.

• Una col•lecció de frases i il•lustracions adreçades a pares i mares per reflexionar sobre l’educació i les joguines que regalem als infants.

A mode transversal s’ha cuidat especialment l’eliminació d’estereotips sexistes a tot el Parc i, a més, en la selecció del personal educatiu s’ha intentat que hi hagués paritat de gènere.
Redacció TT - 27/12/2017 - 16:25h
aventura
29/12/2017
10:20
Aquest nen i nena són dos catalanets viatjant per l'espai sideral.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat