Els jardins del Banc d'Espanya s'obren a la ciutadania i s’han preparat tallers per als infants
  
Foto: Mauri
Aquesta setmana han reobert al públic els jardins del Banc d'Espanya. L'espai, d'uns 580 metres quadrats, estarà obert de dilluns a divendres de 12 a 18 h, amb la voluntat que també sigui un espai per acollir activitats ciutadanes, en especial les relacionades amb la divulgació científica.

Els consellers d'Espais Públics, José Luis Martín, i del Banc d'Espanya, Francesc Roca, han visitat aquest matí aquesta recuperada zona verda.

Els jardins inclouen un food truck, gestionat per Fundació La Onada, per a les persones que vulguin prendre una consumició. Els gestors de l'espai també s'encarreguen del manteniment del jardí i de l'obertura i tancament del recinte.

L'actuació, realitzada per la Unió Temporal d'Empreses (UTE) Acsa-Ematsa Via Pública, ha consistit en l'adequació de l'espai i instal•lació de fanals i bancs, a més de la recuperació de l'estany a l'espai central. La inversió per part de l'Ajuntament ha estat de 31.563,8 €

Aquest any la Conselleria d’Espais Públics té previst instal•lar una zona de jocs infantils al lateral de l'antic Banc que dóna a l'avinguda Pau Casals.

Un nou espai per a la ciutadania
Els centres d'excel•lència que col•laboren en el projecte del futur Banc d'Espanya, l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica (ICAC), l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ), ja han preparat un programa d'activitats científiques per aquest 2018, entroncant amb la voluntat que l'edifici del Banc d'Espanya es converteixi en un espai de divulgació científica.

Les activitats pretenen que infants de 6 a 14 anys experimentin i reflexionin sobre la història, l’evolució social i la química que ens envolta.
Redacció TT - 16/02/2018 - 14:54h
Tontos del culo !
19/02/2018
09:22
Los horarios tienen que ser un error inocente de este diario ...
Porque no me puedo creer que estos tontos del culo abran los jardines de 12 a 6 !!!
¿ Quiere decir que los que trabajamos tenemos que tomarnos un día libre para visitar el jardín ?
¿ Qué sólo está abiero para los parados y jubilados ?
Jardiner
18/02/2018
18:54
M'he comprat dues plantes noves per la terrassa. Vaig a fer una inauguració
Administració pública al servei de molt pocs, els de sempre
18/02/2018
08:24
Ridícula la reforma del jardí. I la font sense aigua és l’hòstia en bicicleta com diria aquell. Sembla totalment un espai (mal)arreglat pels amiguets del Ballesteros de l’Onada. Algun dia companys i companyes, algun dia sabrem coses...
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat