0 comentaris
08:27
Compartir    Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a del.icio.us Comparteix aquesta notícia a facebook.com Comparteix aquesta notícia a Twitter.com
Els germans Torres enregistren el seu espai de Cuina de TV1 a Tarragona i presenten el seu segon llibre i anuncien un nou restaurant
  
Sergio i Javier, els germans Torres, ens ensenyen cada dia com preparar receptes originals, saboroses i assequibles en el seu programa de televisió (TV1).

Els programes els enregistren en diferents espais del territori nacional i avui, dijous, en motiu dels Jocs del Mediterrani han vingut a fer-ho a Tarragona, concretament al costat de l’amfiteatre romà, al parc de les granotes. Tot un desplegament de càmeres, estris i tècnics, i els protagonistes, Sergi i Xavier, que a la vegada han presentat de manera informal als mitjans informatius tarragonins el seu segon llibre: “Torres a la Cuina” (també hi ha versió castellana).

Aquest llibre recull les receptes presentades a la tele amb tots els trucs i consells dels autors per treure el màxim profit dels productes de temporada i obtenir resultats d'alta cuina a l'abast de tothom.

Els vaig conèixer va molts anys, quant encara no eren coneguts, al restaurant de l’hotel El Rodat, de Xàbia.

Avui ens han explicat que la seva afició a la cuina va començar quan teníem vuit anys, i tot ho devem a la seva àvia Catalina. Gràcies a ella vam descobrir el món de les olors i dels sabors que es perfilava als mercats, que recorrien junts.

Després de formar-se amb el mestre Josep Lladonosa, van iniciar un camí per separat que els va dur al cor de les cuines de grans xefs, com ara Jean Louis Neichel, Pedro Subijana, Alain Ducasse, Santi Santamaria o Philippe Rochat. Al cap dels anys, i amb l'experiència adquirida, les seves trajectòries van tornar a unir-se per dur a terme projectes a Xàbia, Brasil i Barcelona, on va arribar l'estrella Michelin l'any 2010, amb el restaurant “Dos Cielos”.

“Ha estat un viatge intens i meravellós, en el qual hem après i hem gaudit molt, per bé que mai no hem perdut de vista els nostres orígens”, ens han explicat, afegint una important notícia: “Tanquem Dos Cielos i el 26 de juny inaugurem un nou restaurant a Les Corts, de Barcelona, “Nau dels Somnis” que será tot gran esdeveniment, ja que hi haurà 9 cuines amb una central on els comensals menjaran al seu voltant, a més de I + D, formació, projectes socials, etc. Certament serà un restaurant gastronòmic que busca l’excel•lència, al costat de més coses. Ens fa molta il•lusió”.
Fèlix Llovell - 01/06/2018 - 08:27h
Encara no hi ha comentaris. Sigues el primer a escriure'n un!
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat