L'Ajuntament de Tarragona s'ofereix a acollir refugiats del vaixell Aquarius
  
L’Ajuntament de Tarragona s’ofereix a acollir alguns dels refugiats del vaixell Aquarius que arribaran al port de València. “Tarragona, com a ciutat acollidora que és, oferim la nostra ciutat a unes persones que estan fugint del seu país per raons humanitàries. No ens podem quedar sense fer res”, ha remarcat la consellera de Cooperació, Ivana Martínez.

Recordem que l’Ajuntament de Tarragona va constituir la Taula Local d’Acollida per coordinar recursos i accions de tots els agents del municipi i on es posa en comú l'acció dels diferents agents implicats.

Així mateix, el consistori tarragoní, a proposta de la Conselleria de Cooperació i amb el vistiplau del Consell Municipal de Cooperació, també va concedir una subvenció a l’Associació Comitè Català per als Refugiats, Catalunya amb ACNUR de 41.275,5 €. L'ajut es va destinar a l’atenció de les persones refugiades pel conflicte a Síria.
Redacció TT - 13/06/2018 - 16:21h
Polítics fantasmes!
14/06/2018
22:35
Postureo...No te capacitat per acollir als transeunts i ara s’ofereix per. Acollir refugiats...com sempre...actuant per la foto.
S’ofereix perquè sap q no vindran i queda be fent veure q fa algo...
Politics fantasmes!
veu ciutadana
13/06/2018
22:06
tienes decenas de sin techo en la calle , sin preocuparse , ni hay ni hoteles parra los JUEGOS DE BALLESTEROS Y CIA, y ofrecen algo que no tienen para quedar bien, ¿DONDE LOS VAN A ACOGER? vaya farol ¿quizá en el Jaime I, elmayor fraude de dinero publico de la republica catalana
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat