Bon inici del Concurs de Focs amb la pirotècnia Tomàs
  
L’empresa de Benicarló va ser l’encarregada d’obrir la 28a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Els castells de foc dels Tomàs van combinar, moments de gran lluminositat amb altres de gran contundència sonora. Tot un espectacle pirotècnic molt dinàmic.

Centenars de persones aplegades a la platja del Miracle van aplaudir i ovacionar la gran traca final dels Tomàs, que tancava la primera nit del concurs.

La nit d’aquest dijous, segona jornada del concurs, l’espectacle anirà de la mà de la pirotècnia Xaraiva de Albarellos-Monterrey (Ourense).

Dispositiu especial de trànsit
La gran afluència de gent obliga a adoptar mesures de restricció del trànsit per tal de facilitar la mobilitat de vehicles i vianants que assisteixen al Concurs de Focs. Així doncs, es prohibeix l’estacionament al carrer Mestre Benaiges entre Via Augusta i Robert d’Aguiló, a la Rambla Vella entre la Via de l’Imperi i la Via Augusta i l’esplanada del Fortí de la Reina que queda delimitada com a zona de seguretat.

A més, al Passeig Marítim Rafael de Casanovas entre el Port Esportiu i la Plataforma multifuncional s'estableix circulació i estacionament en un únic sentit cap a la platja de l'Arrabassada, a l’inici dels Focs es tallarà la circulació. Quedaran tallats al trànsit el vial W.J. Bryant i el carrer Mestre Benaiges. La Rambla Vella des d’Estanislau Figueres també quedarà tallada, deixant un carril d’emergència d’accés a l’Hospital Santa Tecla. Així mateix, es tallarà la circulació de vianants per la passarel•la a partir de les 20:30h per motius de seguretat. Enguany, a la Via Augusta es podrà circular en els dos sentits de circulació.

Els talls es faran per fases a partir de les 17:00 hores i en funció de l'arribada dels espectadors dels focs. En tot cas, diàriament, al voltant de les 22:00 hores totes les restriccions i prohibicions anteriors estaran vigents fins a les 23:30 hores aproximadament.

Reforç de l’EMT
Coincidint amb el Concurs com cada any l’Empresa Municipal de Transports (EMT) ampliarà la freqüència de pas de les línies d’autobús municipal nocturn per tal d’afavorir l’ús del transport públic sobretot pel que fa a la població que viu més allunyada del centre. El dimecres s’incrementaran les línies 71, 3 i 73 i la resta de nits s’hi sumarà el 72.
Redacció TT - 05/07/2018 - 08:32h
JBL
05/07/2018
14:32
A propòsit dels focs, aquí teniu a l'incendiari local peperu que no té cap mirament a l'hora de vomitar bestieses. Va i diu:
Jordi Roca, ha afirmado durante la Comisión de Exteriores, que los nacionalistas no dudarán «a derramar sangre si creen que así saldrán con la suya».
Un altre tronat que es vol fer famós per les pixades fora del test. Sembla que ja estan anyorant el Rajoy.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat