Nota alta per als focs de la segona jornada del Concurs
  
Amb més gent a la platja, que en la primera jornada del concurs, tot i l’existència d’algunes ratxes de vent, l’actuació de la pirotècnia galega Xaraiva de Albarellos-Monterrey (Ourense) va gaudir de tots els ingredients: puresa, intensitat, brillantor, durada dels colors, varietat cromàtica, lluminositat, dimensions, disseny de formes, soroll, diversitat d’efectes, i un final potent, que va arrencar aplaudiments.

Els gallecs van deixar el llistó molt alt, i es van treure de sobra el mal record de la seva fallida actuació de fa quatre anys en el seu debut pirotècnic a la nostra ciutat.

Avui, penúltima jornada del Concurs, serà el torn de la Pirotècnia Poleggi de Canepine (Itàlia).

Dispositiu especial de trànsit

La gran afluència de gent obliga a adoptar mesures de restricció del trànsit per tal de facilitar la mobilitat de vehicles i vianants que assisteixen al Concurs de Focs. Així doncs, es prohibeix l’estacionament al carrer Mestre Benaiges entre Via Augusta i Robert d’Aguiló, a la Rambla Vella entre la Via de l’Imperi i la Via Augusta i l’esplanada del Fortí de la Reina que queda delimitada com a zona de seguretat.

A més, al Passeig Marítim Rafael de Casanovas entre el Port Esportiu i la Plataforma multifuncional s'estableix circulació i estacionament en un únic sentit cap a la platja de l'Arrabassada, a l’inici dels Focs es tallarà la circulació. Quedaran tallats al trànsit el vial W.J. Bryant i el carrer Mestre Benaiges. La Rambla Vella des d’Estanislau Figueres també quedarà tallada, deixant un carril d’emergència d’accés a l’Hospital Santa Tecla. Així mateix, es tallarà la circulació de vianants per la passarel•la a partir de les 20:30h per motius de seguretat. Enguany, a la Via Augusta es podrà circular en els dos sentits de circulació.

Els talls es faran per fases a partir de les 17:00 hores i en funció de l'arribada dels espectadors dels focs. En tot cas, diàriament, al voltant de les 22:00 hores totes les restriccions i prohibicions anteriors estaran vigents fins a les 23:30 hores aproximadament.

Reforç de l’EMT
Coincidint amb el Concurs com cada any l’Empresa Municipal de Transports (EMT) ampliarà la freqüència de pas de les línies d’autobús municipal nocturn per tal d’afavorir l’ús del transport públic sobretot pel que fa a la població que viu més allunyada del centre. El dimecres s’incrementaran les línies 71, 3 i 73 i la resta de nits s’hi sumarà el 72.
Redacció TT - 06/07/2018 - 09:09h
Un apunte
06/07/2018
09:47
Si para proteger un portaviones (lleno de militares y armamento) hicieron falta 200 guardia civiles ... como es que para un evento que reparte mas de 15.000 personas (1.500 segun la guardia urbana) solo se preocupan de vigilar los puntos de acceso de vehiculos y la circulación. Tengo entendido que estamos en alerta 4. Lo considero un insulto por parte del Gobernador civil de tarragona que deberia explicar ¿que miedo tenia los militares del portaviones? Fue muy patético el pasillo que hicieron para encauzar a los ciudadanos a ver un barco al que invitaron a visitar voluntariamente o por petición del Alcalde.
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat