Elvira Ferrando assegura que el mercadet es traslladarà dimarts a la plaça Corsini i la majoria de marxants s'hi neguen
  
La consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, ha manifestat que “el mercadet que ara s’ubica a la Rambla Nova ha de traslladar-se a la plaça Corsini el proper dimarts dia 24, ja que així ho vam acordar conjuntament amb els marxants. L’acord era que aquests professionals retornarien al seu emplaçament original de la plaça tan aviat com estiguessin enllestides les obres de remodelació de l’espai, i aquests treballs ara ja han finalitzat”.

Ferrando, que ha recordat l’amplíssim consens en aquest sentit manifestat en la reunió d’ahir en el consell d’administració d’ESPIMSA, ha afegit: “El seu trasllat al lloc original serà positiu pels marxants, que ja tindran els seus espais definitius i, a més, ara es disposa d’un Pla d’autoprotecció; el seu retorn també és esperat i desitjat pels establiments comercials que formen l’Associació voltants del Mercat Central i pels comerços de la Via T (Rambla i voltants)”.

Els marxants en desacord

Per la seva part les associacions de marxants, mitjançant un comunicat, s’oposa a aquest trasllat i manifesten estar disposats a col•lapsar la Rambla, si és necessari, afegint que després d’11 anys no cal fer aquest canvi i demanen que el trasllat es faci després de l’estiu.

Molts marxants argumenten que el mercadet s’ha fet gran i que no hi cabrà a la plaça Corsini.

Els marxants demanen tornar a negociar amb la intervenció de l’alcalde Ballesteros.
Redacció TT - 21/07/2018 - 06:15h
Este Ballesteros no da la cara
25/07/2018
17:12
Ballesteros no sabe gestionar la ciudad y ahora encima quiere que los marchantes pierdan ventas. este Alcalde en vez de gestionar lo único que hace es empobrecer a casi 100 familias que viven de la venta ambulante. BALLESTEROS Marchese YA
FGH
25/07/2018
15:18
el alcalde inexistente como siempre se esconde entra hace años por la parte trasera del Ayuntamiento mantiene choferes a la carta pagando extras todos los ciudadanos y cuando hay un problema ni recibe ni negocia , y se va como ahora tranquilamente a su retiro de verano a Navarra o donde toque menos al problema local , es una vergüenza como se comporta y como tiene la ciudad, y el resto de la mal llamada oposición ni esta ni se la espera
Manel
25/07/2018
11:41
Per Pensar-hi. el trasllat a la Rambla era una mesura provisional, com tot en aquesta ciutat, que s'ha allargat un peleeeeeet de res, 10-11 anys, on els paradistes un cop assentats s'hi han trobat a gust i amples en comparacio a l'estretor del mercat a Corsini. En aquesta comfortabilitat la Rambla va passar d'uns espais mes o menys regulats , a la comoditat de fotre la furgoneta damunt la Rambla i, a partir d'aqui, muntar la paradeta, estretant tant el pas dels possibles compradors,que molts cops alló semblava el carreró de Sant Magí.
Ara un cop la plaça Corsini restituida, els paradistes, que ja sabien que això passaria, munten en colera, tenen raó?
* Nom
Adreça electrònica
* Comentari
Li queden 700 caràcters per a escriure.
* Clau de confirmació
Què és això?
Aquests camps de validació (anomenats Captcha) s'utilitzen per a evitar que els robots puguin utilitzar certs serveis.

Escrigui els caracters de la dreta
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP
Notícies en RSS
Desenvolupat per Staylogic
TOTTARRAGONA SERVEIS DE COMUNICACIO SCP - Via de l’Imperi Romà,11, 43003 Tarragona
Tel. 977 21 62 64 Email: tottarragona@tottarragona.cat
Contacte  - Avís Legal  - DL: T-1327-2008  -  Publicitat